3 hónapos fejlődése?
Szerintem ez jó, amit csinál.
Enyém mondjuk ki tudja nyomni magát, mert szeret hasalni, de a többi ugyanaz mint a tied. Szintén 3 hós.
enyém szerdán lesz 3 hónapos, neki is még elég reflexszerű a mozgása, hadonászik, ami a kezébe akad azt esetlenül megfogja és a szájába próbálja tömni, de magától nem fog meg semmit úgy hogy ránéz és nyúl érte. A saját fülét is megpróbálja leszedni, szóval még némi koordinálási tanulnivalója van :) Ő elvan hason, kinyomja magát egész sokáig. Viszont ha hanyatt fektetve a kezeinél fogva felhúzom akkor nem tartja a fejét. A szemével, fejével követ engem a szobában, nagyokat mosolyog, gőgicsél, ha fáradt akkor kiabál, nyűgösködik. Ennyit "tud".
Pont ma jutottunk el ortopédiára mert ilyen későn kaptunk időpontot, és sajnos enyhe hipotóniát állapítottak meg nála, sokat kell hasra tenni mostantól hogy erősödjön a nyaka-háta. Szóval ez amit én leírtam sajnos tuti nem elég :( pedig én is azt hittem hogy rendben van, főleg hogy már percekig tudja magát tartani hason. De a dokinőnek nagyon nem tetszett az hogy ha hanyatt fekvésből kézen fogva felhúzza akkor nem tartja a fejét :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!