Kisfiam 5 hónapos és nagyon nehezen büfög, hiába fogom 40-50 percig is. Bántja a büfi mert végig ordít még i nem jön utána picit megnyugszik, de 4 óránként eszik tápszert és evés után 3-3,5 órával is szenved a büfitől és visszabukja.
Nem eszik sokat 5x150ml eszik, éjjel nem eszik már.
Nagyon sajnálom már és aggódom mi baja lehet mindent próbáltam már hogy büfizzen de semmi (max 2 pici büfi). Félek hogy a gyomrával van valami baj...
Tapasztalt valaki hasonlót légyszi segítsetek mert teljesen ki vagyok idegileg!!!!!!!
2013. jan. 27. 14:23
1/8 anonim válasza:
Mi is így voltunk! Semmi nem segített! Én egy időben evés után megvártam 1-2 büfit és letettem pár percre utánna vissza fölvettem akkor még tudott 1-2 büfizni!
2013. jan. 27. 14:26
2/8 anonim válasza:
Biztosan jó a cumisüvegetek?
Nekem kben hasra téve rögtön böfög, próbáld ki.
2013. jan. 27. 14:27
3/8 A kérdező kommentje:
Hason se jön ki azt is próbáltam hogy letettem aztán felveszem de órákba telik mire kijönnek :(
aventos cumisüvegünk van az a hasfájás elleni szeleppel..
Már nagyon ki vagyok...
Első nektek mikor lett jobb a helyzet??
2013. jan. 27. 14:52
4/8 anonim válasza:
Csak egy tipp: én olvastam egy olyan "furcsa" büfiztetési módszert - és alkalmaztam is -, hogy evés után az ölembe vettem, de úgy, hogy teljesen belesimult az ölembe, tehát nem a térdedre ülteted, hanem nekidől a hátadnak, és vele együtt picit előre dőlsz (közben ugye átkarolod a hasánál), és úgy maradsz kis ideig. Nekem így mindig szinte fél percen belül, de általában szinte azonnal jött a büfi, nem kellett a vállamon cipelni 10 percig. Próbáld ki, hátha esetleg nektek is beválik.
2013. jan. 27. 14:58
5/8 A kérdező kommentje:
Anyukám tanácsára mindíg úgy szoktam hogy kifele fordítom fogom a pociját és a lába közt a pelusnál és úgy sétálok vele vagy picit mozgatom de nem nagyon válik be..
2013. jan. 27. 15:05
6/8 anonim válasza:
Ja, bocsi, nem a hátadnak dől, hanem a hátával a hasadnak. Szóval kb. úgy mint egy kagyló fotelben.
2013. jan. 27. 15:50
7/8 anonim válasza:
Én voltam az első! Nekem is képes volt 2.5-3 órával utána is sokat bukni! Mi váltottunk mert tápszeres volt Milupa Fermentáltra! Attól kicsit jobb lett de az is kijött azért,de ez segíti az emésztést! 6 hónapos korában kezdett el javulni! Most 9 de még most is van,hogy jön vissza! De sokkal jobb!!!!
2013. jan. 27. 17:38
8/8 A kérdező kommentje:
Elvittem ma ultrahangra és kiderült hogy refluxos..
Délután megyünk a gyerekdokihoz tápszerváltás kell..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!