Miért nem alszik az 5 hónapos babám éjszaka?
Figyelt kérdés
nagyon rosszul alszik éjszaka mitől?este 9 óra fél 10 fele elalszik és 1 óra fél 2 fele felébred és onnantól kezdve majdnem 10 percenként fél óránként felébred . Iszik egy kicsit és ugyan ez megy egészen reggelig . Éhesnek nem éhes mert már probáltam neki adni és nem kellet. Napközben sem alszik sokat . Miért csinálja ezt?Valaki járt már így? KÉRLEK SEGÍTSETEK?! KÖSZÖNÖM!!2013. jan. 27. 13:34
1/9 anonim válasza:
fogzás? nem fehérlik neki az ínye? vagy nem duzzadt?
2/9 anonim válasza:
Szerintem a foga a bűnös,nálunk legalább is az tette ilyenekké a kicsiket,szerintem fáj neki,nem vagyok egy gyógyszer után kapkodó de mikor ezt csinálták kaptak Nurofent és ha nem is egész éjszaka de többet aludtak...vagy max kenegesd neki Dologéllel.
3/9 A kérdező kommentje:
NEM LÁTSZIK NEKI ,HOGY DUZZADT VAGY FEHÉREDNE NEKI.
2013. jan. 27. 13:40
4/9 anonim válasza:
akkor is lehet fogzás. az első fogaknál meg nem is olyan látványos a duzzanat. mi hetekig keltünk éjjel mire alul megjelent a két csík.
5/9 anonim válasza:
attól hogy nem látszik mocorog neki az ínyében és az lehet kellemetlen,a fiaimnak volt hogy 6 is jött egyszerre...
6/9 A kérdező kommentje:
MONDJUK BIZTOS HOGY SOKAT NYÁLADZIK ÉS MINDENT RÁG AMI A KEZÉBE KERÜL ÉS NÉHA NYÜGÖS IS!VAN OLYAN IS MIKOR NAGYON KESERVESEN SÍR OK NÉLKÜL. AKKOR TÉNYLEG LEHET A KICSI FOGA IS.
2013. jan. 27. 14:09
7/9 anonim válasza:
Nekem is ez volt az Osanit megoldotta. Már csak 4x kel fel enni.
8/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is 5 hónapos,volt éjszaka,hogy számoltam,hogy hányszor kel, 18 után már nem számoltam...
Akkor mondtam,hogy ebből elég lesz,ez se neki, se nekem nem jó.
Nekünk az Osanit jött be + minden délután 3 óra körül elkezdem neki adni a gyengére főzött citromfű teát,kb.1 decit iszik belőle.
Azóta nem kel "csak" négyszer,de ez már megváltás volt számomra a negyedórás kelésekhez képest.
9/9 anonim válasza:
Na előző, mintha én írtam volna :-) utolsó előtti :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!