Tudnátok nekem ajánlani jó gyermek gasztroenterológust pest közelében? Március végére kaptunk csak időpontot kórházba és nagyon messze van még.
Ôróla, dr. Veres Gábor, sokan jót mondanak:
Úgy rémlik 18000 Ft nála egy konzultáció. Mi ugyan nem voltunk nála, de a Rózsakert Medical Center nagyon jó, saját tapsztalat. Mi a Budai Allergia Központban mentünk és Polgár Marianne doktornônél voltunk. Ô gyerekgyógyász és gyerekgasztroenterológus. 2x voltunk, elôször konzultáció ill. vérvétel volt, másodszor pedig leletek kiértékelése. A 2 alkalom plussz a vérvizsgálat ételallergiára 41700 Ft volt. Azóta a Bethesdába járunk TB alapon....anyagilag nem ment:-(((
dr. Veres Gáborról én is hallottam,de 18ezer forint nagyon sok. :(
Azt megkérdezhetem,hogy egy gasztros doki mit csinál első alkalommal? Elküldi ultrahangra a babát vagy mit néz? (reflux gyanus) köszönöm
Akit én írtam úgy tudom olcsóbb, bár mi más miatt megyünk.
Hívd fel őket.
Általában elsô alkalommal csak kérdezgetnek, felveszik a kórtörténetet és az alapján eldöntik, hogy kérnek-e vizsgálatot, illetve, hogy milyet. Mi ételallergia miatt voltunk.
A Rózsakert Medical Centerben sajnos ilyen árak vannak:-(( Mi ott voltunk legelôször gyerekbôrgyógyásznál és pont ugyanazon indok miatt, mint amit írsz. A bôrdoki 17000-be került. Amúgy valamikor márciusban kértünk idôpontot a Bethesda gasztrójára és júliusra kaptunk. És csak azért ilyen "gyorsan" - mondták ôk - mert kisebb gyerekrôl volt szó (akkor volt a lányom 2,5 éves). Ha kamasz lett volna akkor szeptemberre lett volna hely!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!