Cicahopp kérdése:
Éjfélkor fekszik az 6 hetes baba, tippek?
Figyelt kérdés
6 hetes a babucim ,anyatejes , rengeteget eszik (3 kilóval született most 4 és fél) 2-4 óránként . Sajnos a férjem reggeltől este 11ig dolgozik így mi éjfélkor fekszünk le. % hetes koráig gy szobában voltunk most átraktuk a kis birodalmába (bébiőr,légzésfigyelő megy),de sehogy se akar leszokni az éjszakai lefekvésről . Éjfélkor elalszik nagy szenvedés ringatás , cicizés árán utána 3-4 körül kaja ,visszaalszik 7ig utána még egyszer 11ig reggel . Délután nagy alvás majd 5-6 körül kel .Hiába fárasztom , játszok vele délelőtt is délután is ,hiába altatom akárhogy csak 10-15 percekre alszik el a helyén éjfélig . Persze ha áthozom itt egyből velem...de erről le szertném szoktatni ,inkább ott bújok hozzá,de sajnos nem buta ,ahogy tenném be az ágyába már üvölt is . (nappal teljesen simán egyedül elalszik )2013. jan. 26. 21:33
1/7 A kérdező kommentje:
ja és minden nap ugyanazt a napirendet tartom , nyilván ha elalszik egy ekkora babát nem kezdek l piszkálni , hogy keljen
2013. jan. 26. 21:37
2/7 frászkarikaborsó válasza:
Nem lehet hogy estére hasfájós és azért nem tud előbb megnyugodni? Nálunk is ugyanez van de már 3 hós... egész egyszerűen nem tudom hamarabb letenni, mert nagyon nyűglődik, tekereg. Ha rajtam van kenbdőben akkor nyugodt, kb éjfél tájban tudom áttenni a kiságyba úgy hogy már nem ébred fel. Egyébként napközben szépen elalszik magától a kiságyban csak este van ez. Várom hogy elmúljon a hasfájás, mást nem tudok tenni :(
3/7 anonim válasza:
Ugyanezzel a problémával küzdöttünk mi is a lányommal. Ahogy az első írja, lehet oka a hasfájás.
Az én lányom nem volt hasfájós, a mai napig nem tudom, miért csak ilyen későn tudott elaludni.
Sajnos nem tudok megoldást mondani, csak az idő és a fix napirend segített. Ha nem is aludt el, este 8 után már nem volt program, sokszor órákig ültünk a sötétben.
Csak azzal tudlak bíztatni, hogy hamarosan egyre jobb lesz. Nálunk is egyre hamarabb kezdett elaludni, szépen megszokta, hogy fürdés után jön az alvás.
Kitartás Nektek!
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt!Magától átállt rendes napirendre és 7,fél 8 kor megy aludni.Kb 3 hós korától.
5/7 A kérdező kommentje:
Fájdogált neki is de kapott olyan probiotikumot( plusz pár üveg infacol és espumisan is elfogyott) amitől elmúlt neki ,néha fáj csak neki akkor espumisan egy kis tánci anyával és jön a büfi -kaki kombó:) Az a baj mielőtt teherbe estem jelentkeztem másoddiplomára ,felvettek és csinálom is csak így nehéz fitten tanulni ,hogy a délelőtt elmegy alvással nekem is mert valamikor azt is kell azért és ilyenkor van időm amíg ő is durmol, délután házimunka ,este altatás-tanulás helyett is 4-6 órán át ... ötletem sincs , hogy terelgessem a hamarabb alvás felé ,minden trükköt bevetek , csak zsákban altatom , hogy érezze még a ruha is más este , csak halványfény van ,mindig ugyanaz az altató de semmi nem hat :(
2013. jan. 26. 22:16
6/7 frászkarikaborsó válasza:
próbáld ki a hordozókendőt. Én 6 hetes korában vettem mert nem bírtam, eddig a legjobb befektetésem volt. Abban legalább megnyugszik. Magamra kötöm, és 1-2 órát elvagyunk így. Ő szuszog rajtam, én netezek. Van hogy egy nap egyszer kötöm magamra, van hogy háromszor is igényli egy-egy órára. Persze ilyenkor nagyon nem tudok semmit csinálni mert egy órán át mászkálni vele kicsit sok lenne (elöl hordozom), így leülök egy fotelbe. Tanulásra ideális. Ha neked is ennyi ideig fog tartani és tanulni akarsz mellette akkor megérné... Rugalmas hordozókendőt vegyél, az 7-9 kilóig jó.
7/7 angyi3 válasza:
Nálunk ugyan ez volt,aztán 3 hónapos koríra mint akit elvágtak,este 8-kor szépen elalszik egyedul a kiságyban és reggel 8-ig fel sem kel!!egyik naprol a másikra megváltozott,de mondjuk neki a hasa nem fájt sosem csak egyszeruen éjfélig kínlódtunk az elalvással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!