Melyik tápszert ajánljátok egy 6 hónapos kisbabának?
èn szoptattam és tápszereztem is és a sima start tápszereknek nagyon hasonló ízük van, még a kaka szaga is ugyan olyan marad.
DE szeritnem semmi esetre sem kellene elkezdened tápszert neki. Ahogy elsö írta, nyugodtan kezd zöldséggel vagy gyümölcsel. èn zöldséget ajánlom mert az nem annyira savas mint gyümölcsök, nekem lányaim csak a fözött almát ették meg elöször.
en répával kezdtem. elsö nap 1 kanál, második nap 3 kanál, 7-ik nap 10 kanál. aztán köv héten paszternák ugyan így. aztán 3-ik héten répa+paszternák. 4-ik héten krumpli jöt hozzájuk és kevertem. 5-ik hétre kiváltottunk egy étkezést. aztán hetekig így adtam még egy két plussz zöldséget. aztán jött a gyümölcsök.
trauma nem lesz, amúgy ha anyatejes volt akkor ízesen evett már, mert az anyatejbe átmennek az általad evett ízek nagyrésze is, így lehet jobban cukrosabb vagy íztelenebb az anyatej.
kedves utolsó! köszönöm a gratulációt!
Amúgy azért is kéne tápszer, hogy ha esetleg a nagyiékra bíznám a babát egy-egy fél napra, akkor tudják etetni, mert nem tudok annyi tejet lefejni, hogy elég legyen egy fél napra...
Köszönöm a tanácsokat a hozzátáplálással kapcsolatban. Szóval akkor a start csomag jó lenne? Azt 6 hónapos baba is eheti?
Senki nem tökéletes, de Te meg tanulj meg értelmesen feltenni egy kérdést. Azt írtad a hozzátáplálást akarod tápszerrel kezdeni, ez pedig oltári nagy butaság. Az teljesen más, ha rá akarod bízni valakire, hogy elmehess otthonról. Nincs ezzel gond, de akkor miért nem ezt írtad eleve?
Egyébként meg beszéld meg az orvossal, hogy melyik tápszert javasolja.
Utolsó! Ha olyan nagy butaság lenne, akkor a la leche liga nem ajánlaná:
" A fiatal baba fokozatos elválasztása érdekében két-három naponként egy étkezést helyettesítsünk tápszerrel! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!