Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 9hós a kislányom! Húsleve...

SOS! 9hós a kislányom! Húslevest főzünk, de a párom tett bele gombát is! Gomba nélkül attól még kaphat belőle a pici, vagy mivel belefőtt a leve nem eheti?

Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
egy éves múlt a fiam, ugyanezért felhívtam a védőnőt, még ki sem mondtam mit szeretnék azzal kezdte, hogy ugye nem adtam neki? Nem adtam, de nem is engedte volna meg. 2-3 éves korig nem szabad, nem tudják emészteni. Hiába nem a gombát enné, ne add neki, még egy éves sincs.
2013. jan. 26. 12:18
 2/5 A kérdező kommentje:
5 db. pici gomba volt kb 7 literes fazékba. Úgy sem adhatom,hogy csak zöldséget+husit belőle?
2013. jan. 26. 12:21
 3/5 anyács ***** válasza:
Én is tudom, hogy 2-3éves korig gombát nem lehet, de egyszer beetették a gyerekemet gombapöris szafttal és tésztával (még 1 éves sem volt), és persze semmi baja nem lett tőle!
2013. jan. 26. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:
most beszéltem a védőnővel,gombát nem,de zöldségetek eheti belőle.mivel a gomba szétfőni sem tud,ezért simán eheti...
2013. jan. 26. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

A levet más zöldségekkel eheti, amúgy 2 éves kora alatt a gombát nem eheti.

A kislányom mikor 15 hónapos volt, majd kinézte a bátyja szájából a gombapörköltet. Krumplival adtam neki egy kis szaftot, semmi baja nem lett.

2013. jan. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!