Mennyit 'kellene' megennie egy 8hónapos babának egyszerre?
Kicsit aggódom,mert a fiam 70grammot hizott 1 hónap alatt és nem is igazán eszik sokat.60-80grammot eszik meg egyszerre.Ez nem kevés?Amióta beindult a mozgás,ennek már lassan 3 hónapja,azóta nem bir sokáig egyhelyben megülni,igy jobban érdekli minden más mint az evés.
3-szor eszik főtt ételt/gyümölcsöt,reggel-este szopik,meg néha éjjel is.Próbáljak adni neki többet?
Most 8.5kg és 70cm.
Ez egy ilyen időszak, túl kell élni. A fiam 7 hónapos és már elég régen ennyi az adagja 4 óránként (60-70 ml). Nem minden baba akar megenni napi 1 l-t. Én is azt szeretném, ha a fiam jó evő lenne, de nem az, próbálom elfogadni, hogy ilyen. Amíg hízik, ha keveset is, akkor nem gond.
Ha rájössz egyébként, hogy hogy lehetne neki többet adni, akkor kérlek írd meg, mert ezt én is szeretném tudni :)
papírforma szerint legalább kb egy fél üveg azaz 100 ml körüli kaját kellene megennie a főétkezéseknél, a többi uzsi-tízórainál meg kevesebb is elég.
de ha hízik egy kicsit is, akkor ne aggódj, max adj a kezébe tápláló de egészséges nasikat (gabona, gyümi, stb)
Rendben,megirom:D
Igen,ő is ilyen keveseket eszik már egy jó ideje.Amióta mászik talán azóta.A védőnőm is kevesli az adagját egy picit meg én is.Másoktól meg azt hallom és látom,hogy egész üvegeket vág be a gyereke vagy 1nap eszik vagy hétszer.Az én kisfiam azt a keveset jóizűen eszi meg,de 60-80gramm után már nem ér rá enni.
Én is csak ámulok a 4 hónapos napi 900 g-ot elfogyasztó babákon. És irigykedek is, én is nagyon szeretném, ha a kisfiam nem napi 500 g-kat fogyasztana.
Én igyekszem a kis adagjait kalóriadúsra csinálni, bár gondolom ezzel Te is így vagy. A Sinlac alap, mindent azzal dúsítok.
Éjjel biztosan a Te babád is jobban eszik, mert akkor "ráér".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!