1 Éves babád napirendje? Mit és mennyit eszik? Mekkora a súlya?
Szia!
Lányom fél 8 körül ébred, ekkor eszik kb. 180 ml tápszert.
Fél 10-kor kap gyümölcsöt, olyan 150-200 ml között.
Fél 11 körül elindulunk sétálni, ő közben alszik 30-40 percet a babakocsiban.
Ebéd fél 1-1 között, azt szokta enni, amit én. Amiket nagyon szeret: paprikás levesekből a zöldségek egy kis lével, frankfurti leves, rizs szószokkal, pörkölt tésztával, bolognai.
Fél 3 körül megint alvás, ez ált. 1-1,5 óra.
4 óra körül eszik egy joghurtot vagy krémtúrót, utána nasinak kölesgolyót rágcsál.
Estig játék közösen, majd fél7-kor vacsizik (ez néha csak pár falat szokott lenni): valamilyen péksütiből falatkák, kis virsli, vajas kenyér.
Fél 8-8 között fürdés, utána 120-180 ml tápszer (attól függően, hogy rendesen vacsizott-e), és max. fél 9-től alvás reggelig.
10 kg, 78 cm.
Nálatok hogy alakul a nap kedves kérdező?
Sziasztok!
A kislányom igaz már 14 hónapos, de leírom, ha nem gond:
Reggel 8körül kel, 250ml tápot iszik,
Fél 11-11 körül gyümi, joghurt, vagy felvágott,
14 körül ebéd, általában amit mi eszünk, van, hogy bébikaja, abból is bevág olyan 200-250ml-t.
16-17körül uzsi, általában egy banán, és egy joghurt,
19körül fürdés, utána vacsi 300ml tejpép. Változó, hogy mikor alszik el, 8-9között.
Lehet, hogy az én csajom túl sokat eszik?
11380gr, 79cm.
A fiam 6-7 óra körül kel.Szopizik (nem tudom mennyit),majd reggelizik vmit,de keveset fél virsli,pár falat vajas kenyér mikor mi.10-11 körül gyümölcs vagy krémtúró 100grammnál nem több.11-12 óra között alszik el cicin.Amikor felkel (változó) akkor ebédel,vagy azt amit mi eszünk vagy külön főzök neki,ilyenkor elfogy 200gramm körüli hami,majd cicizik.4-5 óra körül gyümölcs vagy krémturó vagy rudi,felvágott,sajt mikor mi de nem sok.7 óra környékén vacsi,valami főtt étel általában amit ebédre evett.Ezután fürdés,cici és 8-ig elalszik.Majd 1-2 óránként kel cicizni.
1 évesen volt 10,4kg és 79cm.Most 14 hónapos nem tudom mekkora de a 80-as ruhákat kinőtte.
Pici fiam :-) 7 és 7 30 között ébred
ekkor 210ml tápszer
tízórai 11 körül gyümi keksszel, kölessel vagy magába
alvás 12 után
14kor ebéd külön neki főzelék, vagy tésztás vmi
séta (így télen kb félóra)
16 körül uzsi újra gyümi vagy tejpép
6kor csipegett kifli, kenyér darabkákat
este 7kor pancsi
fél8kor 240ml tápszer
fogmosás és be az ágyba, ahol természetesen játszik majd elalszik 9 előtt jó esetbe
sajna mostanság éjjel egyszer megébred, ha nem tudom elaltatni,akkor iszik egy kis tápszert
de ezen változtatni szeretnék, így a 6órai csipegetés helyett valamit adnom kell neki
csak nehéz neki mit, mert a túrótól, joghurtól kipattogott, felvágottat meg még nem szeretnék neki adni
78cm és 10,5 kg körül van, inkább kevesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!