Érdemes már cipőt vennem?
Kisfiam most nyolc hónapos a múlthéten állt fel:)
én itthonra nem fogok cipőt venni neki csak vastag csúszásgátlós zoknit.
még egy kicsit odébb van hogy elinduljon, legalább is szerintem bár nagyon próbálkozik:)
én úgy gondolom hogy kb két hónap múlva veszek neki cipőt. addigra már hidegebb lesz. addig meg van egy kicsicipőnk amit talán kitart még egy darabig.
előző vagyok.
kocsicipőt akartam írni
Az én kislányom 7.5 hónaposan állt fel.Most 10 hónapos,ő is lépeget kapaszkodva ill.megáll egy helyben pár percig.Én mist vettem neki cipőt,amit kinn fogok csak ráadni,ha együnk valahova.Itthon mezitláb v. zokniban lesz.Valahol olvastam,hogy nekik(és a felnőtteknek is) az a jó,ha minél többet vannak mezitláb max. zokniban,mert úgy fejlődnek jól a csontocskák a lábukban,hogy kapaszkodnak az újjaikkal stb.
Én bentre nem adnék cipőt egyáltalán(és nem is adok).
9:55 -ös vagyok
szerintem rendes cipőt vegyél.
és otthonra ikább zoknit, ne cipőt, én is azt olvastam több helyen hogy inkább a zokni otthon cipő csak kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!