Mitől nyálzik ennyire 6 hetes babám? Pár napja sokszor csámcsog az öklén, nyálzik, a cumit meg el sem fogadja.
Figyelt kérdés
Fogzás ennyi idősen még nem lehet, igaz? Ja, és sokat sírdogál, de ez nem a hasfájós sírás. Azt már megoldottuk Colieffel. Ez olyan dünnyögős, nyavalygós, panaszkodós sírás! A nagytesónál 3 hósan kezdődött a fogzás, és 8 hósan jött elő az első fogacska.2013. jan. 24. 19:19
1/7 anonim válasza:
Na nálunk is kb akkor kezdődött!!!
2/7 anonim válasza:
Nálunk is akkor kezdődött, hogy csámcsog az öklén és nyáladzik.
Most 8 hetes
3/7 anonim válasza:
Lányomnak is 6 hetesen kezdődött ugyanez.
Az apjának 2,5 hónapos korában bújt ki az első foga, így már előre félek a szoptatástól, ha neki is hamar előjön, mivel a korai/kései fogzás öröklődhet.
4/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon hamar elkezdte a lányom, 2 hónaposan a doki azt mondta, kizárt, hogy már elindult volna a fogzás. Viszont a védőnő szerint a fogacskái már elkezdhetnek kötődni. Most lesz 4 hónapos, és semmi jele a fogaknak, csak nyáladzik és mindent rág.
5/7 anonim válasza:
Náluk most 3,5hósan indult ez. Járunk gasztroenterológushoz magánba, és ő mondta, hogy még nem fejlődött ki a nyelőcső záróizom, ezért nem tudja zárni, ezért folyik a nyála. Neeeemmmmm fogzik. Nálunk ezt megelőzően más probléma is volt, azét kezdtünk el járni. Nálatok minden rendben van???
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Igen, nálunk eddig elméletileg minden rendben van, annyi csak, hogy le van tapadva a nyelve, de igazság szerint semmiben sem gátolja. 2 hét múlva mennünk kell a gyereksebészetre, mert becsípik a nyelvféket.
2013. jan. 25. 12:37
7/7 anonim válasza:
5-s vagyok.Én végigszenvedtem 2 hót az enyémmel mire fizetősbe eljutottam normális szakemberhez.Így utólag mostmár csak azt javaslom, hogy mindenképp említsd meg a gyerekorvosnak.Ha nm reagál és marad a sírás, vidd el normális gasztroenterológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!