Nálatok meddig elég az a fürdető amit a doki ír ki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 17:57
1/12 anonim válasza:
én egyszerre 3-at szoktam íratni, mert így egy nagy tégellyel kapok, most írattam fel a harmadik adagot, 6 hónapos a lányom. Mondjuk én be is szoktam vele kenni:)
2/12 anonim válasza:
1-másfél hónap,de magamnak is be szoktam kenni vele a száraz részeket hetente egyszer.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor én nagyon rosszul csinálok valamit,mert egy 100g -os tubus másfél hét alatt elfogy. 3 hónapos a babám és eddig már kb 900g-ot használtunk el. Én is bekenem vele úgy mint magamat tusfürdővel, vagy nem kellene? Csak mert megint mennem kell a dokihoz írattatni és félek ,hogy szólni fog.
2013. jan. 24. 18:08
4/12 anonim válasza:
Én 6-ot íratok egyszerre és én is bekenem! Ebben nincs szabályozás mennyit lehet íratni! Annyit használsz amennyit akarsz!
5/12 anonim válasza:
én is nagyon sokat használok neki. az a baj, ha nem iratod kb dupla áron tudod megvenni. nekem alapból 20dekát szokott írni, az nevetséges :DD most 30at írt, de ez is nagyon kevés egy hónapra. ha spórolni akarsz vele, vizezd fel és melegítsd meg úgy használd, mondjuk én nem csinálom ez macera
6/12 anonim válasza:
Írass egyszerre vagy 3 adagot, legalább egy hónapig kitart:D Nekem a dokim javasolta, hogy kenjem vele, biztosan a te dokid sem fog érte szólni. Neki csak jó, ha felírja:D
7/12 anonim válasza:
Én egy diónyi adagot feloldok egy bögre forró vízben és azt öntöm a vizéhez. Így is nagyon szép a bőre,persze a kenéses módszer is jó :)
8/12 anonim válasza:
Nekem kb. 1,5 hónapig. Én úgy csinálom, hogy egy diónyit kiveszek pici tálkába vizet engedek rá, beteszem a mikróba 1,5 percre ott feloldódik beleöntöm a kiskádba és rá a vizet. Szerintem így is szép lesz a bőre tőle és nem szeretem,, ha darabokban úszkál a vízben, és rákenni se szoktam a bőrére. De ahogy Te gondolod.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül kérdezte,hogy mennyi kell. De ahogy mondta még akkor se olyan drága ha nem írja ki,azt a 200ft-ot kibírom,csak azt hittem sokkal drágább recept nélkül.
2013. jan. 24. 21:51
10/12 anonim válasza:
csak ha ennyit használtok, az azért nem mindegy h rendes vagy dupla áron veszed (sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!