Szerintetek megéri ez a babakocsi szett?
Itt a link. Nekem nagyon tettszik. Lecsapjak rá? Nyáron születik a lányom. Milyen az ilyen 3 kerekű babkocsi? Ismeri valaki?
Szia!
Nekem 3 kerekű sportkocsim van, a kerekek szempontjából nagyon hasonló. Nagyon szeretem, nagyon könnyű vele közlekedni, egy kézzel is vígan lehet irányítani. Viszont tényleg óriási hátránya, hogy alul a kosarába csak az esővédő fér bele, azon kívül semmi!
De szerintem ha 20 ezerrel kell többet fizetned egy teljesen újért, akkor inkább az újat vedd meg!
Hát ez a márka se egy nagy hatalmas márka amúgy :) Szépnek szép nekem ezzel sincs gondom hogy 3 kerekű meg elmegy e a hóban (olyankor fixre kell állítani amúgy és nem hiszem hogy sokkal nehezebb lenne) jól néz ki dizájnos van hozzá hordi mózes télleg okés, de ez a kerék ügy....na ez engem nagyon zavarna mert KI TUDJA mi a baja szóval írja az eladó is (nagyon korrekt amúgy tényleg) hogy erre nem vonatkozik a gari és ha nagy a baj a kerékkel HOL VESZEL rá másikat??? ez nem egy olyan gyakori márka hogy találnál hozzá:((
A touragoo flame is ugyanilyen jól néz ki, olcsóbb is és új is.:)
Inkább azt vedd. Vagy ha ehhez ragaszkodsz semmiképp se adj érte 50 nél többet, 50 ért már nagyon f.sza kis szetteket lehet kapni a teszen vaterán és az ne zavarjon meg meg sose érdekeljen hogy odaírják ÚJONNAN mennyi volt (130 ezer) mert ez sajna így megy, mint az új autónál is, ahogy kihozod a szalonból veszít az értékéből. Egy használt babakocsit igenis JÓVAL olcsóbban kell/lehet csak eladni.
Nekem is volt nem egy amit eladtam (3 gyerekem van) és amit teszen vettem használtan úgyhogy tapasztalatból is beszélek.
Hát lehet, hogy nincs rá írva, de én akárhogy is nézem pont olyan :) és mégiscsak vadonatúj
9-es voltam
45000.- na ez már barátságosabb
kicsit vársz még és lehet még lejjebb megy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!