Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan tartottátok/hordoztá...

Ti hogyan tartottátok/hordoztátok 4hós-8kg 68 cm-s babátokat?

Figyelt kérdés
Kislányom eléggé hasfájós, és tejallergiás, így sokszor kézben kell tartani több óráig is. Már alig bírjuk. Gondolkodtunk kengurun, de kicsit félünk venni, mert túl hosszú a baba és nagy a súlya. Ajánlanátok jó kengurut?
2013. jan. 24. 09:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak - Köszi! Szentes, de itt még nem hallottam ilyen klubról... A bababoltok kínálata is kisebb,mint pl. Szeged/Kecskemét,persze. Ha tudunk,ott vásárolunk.
2013. jan. 26. 01:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Megint én:).

Pont Szentesen szokott találkozni a Csongrád megyei hordozós és mosható pelusos klub:D, mindjárt rákérdezek, hogy hol és mikor:).

Ha jártok sokat Szegeden, akkor pedig minden hónap második hétfőjén van a Csimpajkó Babahordozó Klub találkája az Alsóvárosi Kultúrházban(a vasútállomáshoz közel):)!

2013. jan. 26. 08:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi!Ha lehet inkább itt helyben(Szentesen)mennénk el.Köszi, ha megírod a pontos időt, helyet.Kár, hogy ezt a védőnők nem tudják. legalább is az enyém nem, mert már neki is mondtam, de semmit nem javasolt. Kicsit szar ez a rendszer(védőnők).Tisztelet a kivételnek.:)
2013. jan. 26. 16:28
 14/16 anonim ***** válasza:

na meg is van:), ide másolom, amit a lány írt:), vagyis a nevét provben küldöm inkább:)

"február 16-án leszünk legközelebb 9.30tól 11-ig a Dózsa-házban.

Facebookon keressen nyugodtan vagy úgy: BatyuBaba hordozós klub vagy engem is akár "

2013. jan. 26. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
igen, sajnos, bár azért a védőnőket is meglehet érteni, rengeteg a melójuk. De ha Te beszámolsz neki, akkor a következő "paciensnek" már fogja tudni mondani:).
2013. jan. 26. 17:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a sok segítséget.Csatlakoztam a klubhoz és ha nem közbe semmi megyek a februári időpontra.
2013. jan. 28. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!