Mi a véleményetek erről a hordozóról? 3 hónapos
babának lesz.
Szerintem eszméletlen drága:).
Három hónapos babát inkább kendőben hordozz még:), vagy ha attól nagyon idegenkedsz, ennyi pénzért inkább kendő anyagú, állítható mei tai- t keress(pl. Hop Tye)
Linkelek egy cikket, ami leírja, miért(nem csak az újszülöttekre vonatkozik, hanem a még mászni, járni nem tudó gyerekekre is):)
[link]
2013. jan. 23. 22:14
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért ezt választanám, mert sokkal olcsóbban tudnék hozzájutni.
Akkor inkább egy zsömbit vegyél, jó sokáig tudod használni.
2013. jan. 23. 22:51
szerintem teljesen jó és nem olyan drága, én ennél valamivel többért vettem annó.
2013. jan. 23. 22:58
Igaz én nem ilyet használtam, hanem a liliputinak a csatos hordozóját, de szerintem kb ugyanazt tudja.
Amelyikben van szűkítő azt lehet már használni, kb fél éves korától használtam a simát a kisfiamnál. Nálunk semmilyen kendő nem vált be, de ez egy álom. Szerette ő is és én is, nem éreztem a súlyát, egy évesen sem okozott semmi nehézséget ha előre kellett kötnöm, sőt. Szinte mindig elaludt ha abban mentünk valahova és jó volt így összebújni. 2 kattintással felvettem vagy lecsatoltam a gyerkőcöt ha elaludt.
Ha sokkal olcsóbban jutsz hozzá akkor nyugodtan vedd meg.
2013. jan. 24. 00:33
Nagyon drága, de olyan széles a terpesze, ogy 1 év alatti babánál tuti kényelmetlen lenne a túlterpesztés miatt. Válassz inkább hrdozókendőt, azzal nem lehet melléfogni!
2013. jan. 24. 09:41
Nekem van ilyen. Nem annyira kenyelmes es fix a labszelessege, ugyhogy vettem inkabb liliputi csatos hordozot. Az egy alom! Nem erzem a baba sulyat, van benne ujszulott hordozo resz is, nagyon konnyu felvenni. Igaz sokkal dragabb de megeri, sokaig lehet hasznalni. Nekem ez a meitai nem annyira valt be. Kendom is van, azt a babam se szerette, meg en se, maceras.
2013. jan. 24. 09:48
Nekem bevált a mei tai, nagyon szeretjük a babám is és én is. 3 hónapos korától hordozom benne, most 1 éves. Az elején kb 5 hónapos koráig békában volt benne a lába a széles terpesz miatt, amikor belenőtt, akkor tettük ki oldalra. Kényelmes volt neki, mindig nagyot aludt benne, és nekem is könnyű hordoznom.
2013. jan. 24. 22:20
9/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha butaságot kérdezek, de milyen az a "béka"?
A két lába fel van húzva a hasa alá, mintha zsugor ülésben lenne. Kb. ilyen pózban volt a pocakban is :)
2013. jan. 25. 10:57
Kapcsolódó kérdések: