6 hós babám ma még semmit nem aludt, erre mondja valaki, h normális, gyomoridegem van, mit tegyek?
Szerintem sem beteg, csak kevesebb az alvásigénye.Az én kislányom 4és fél hónapos, napközben márcsak 2x30percet alszik, viszont az éjszakát végig alussza.
A te babád alszik éjszaka?
Emiatt igazán ne legyen gyomorideged, kitartás! :) Lesz még cifrább is :)
Lehet mocorognak a fogcsírák, túl azon hogy ez az időjárás sem fehér embernek való ami itt megy.. hol a hó esik, hol az eső, hol meleg van hol meg hideg. Ők még fokozottan érzékenyek ilyenekre.
Esetleg próbáld magadra kötni, hátha megnyugszik és elpilled, nálunk anno csak ez vált be, hogyha frontos volt vagy teliholdas a kisfiam.
De írod hogy egyébként sincs olyan nagy alvásigénye, ne ijedj meg, ilyen napja van.
nálunk is voltak ilyen időszakok
át kell vészelni
volt h csak 1 nap volt ilyen volt h 4-5
magamra kötöttem és dúdoltam neki miközben főztem mostam teregettem volt h elaludtak közben volt h nem
volt h semmi nem használt volt h a ringatás igen
eddig nem jöttem rá mitől van és mitől múlik el
kortól nemtől függetlenül összevissza :-)
kitartás és nyugi elmúlik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!