6 hónapos majdnem a kisfiam és egy hete nem alszik, állandóan felébred mert megfordul álmában. Ez a mozgásfejlődés miatt van? Meddig fog tartani? :- (
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 09:16
1/6 anonim válasza:
Amig vissza nem tud fordulni,addig lesz.Lányom 3,5hónapos és ő is hasról megfordul a hátára,kipattan a szeme és kiabál,mert ő úgy nem tud aludni.Bár ő ritkán csinálja még,nem mindig sikerül neki,meg nem is mindig kel fel éjjel.Ha felébred,menj be és forditsd vissza,majd alszik tovább.
2/6 anonim válasza:
tekerj fel két vastag pokrócot, és a gyerek hóna alól kezdve ékeld ki vele a kiságyban, így majd nem lesz helye megfordulni! kipróbált módszer! :)
3/6 A kérdező kommentje:
De vissza tud fordulni, 6 hete már meg tud fordulni hátáról a hasára is, csak éjjel nem tudom miért nem csinálja, akkor úgy marad, háton.
2-es, nagyon jó, köszi, kipróbálom! :-)
2013. jan. 23. 10:21
4/6 A kérdező kommentje:
És az a baj, hogy visszafordítom, általában vissza is alszik... kb. 20 percre, aztán megint háton van :-)
Persze nem olyan vicces ez, pár napja egész éjjel nem aludtunk, gyakorlatilag végig fent volt és forgott :-(
2013. jan. 23. 10:22
5/6 anonim válasza:
Én is kiírhattam volna ezt a kérdést, mert nálunk dettó ugyanez van.Már én is gondoltam a "kiékelésre",de még nem próbáltam!:)))
6/6 A kérdező kommentje:
:-D Kiékeljük, leszíjazzuk, majd kitalálunk valamit :-)))
2013. jan. 23. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!