Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónapos babám esténként...

Hm1981 kérdése:

2,5 hónapos babám esténként felébred fél óra alvás után, nyűgös, nem éhes, nem fáj a hasa, és csak éjfélkor alszik el, reggel 6-7ig. Nem tudok hetek óta rájönni mi lehet a baj, néha sírdogál is ilyenkor, van ötletetek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is így vagyok a lányommal azzal a különbséggel,hogy nálunk este 8-10-ig megy ez.2 napja leteszem hasra és hagyom had nyöszörögjön.Sírdogál elalszik-fél óra sincs felkel.Ezt csinálja kb 2x3x4x egy este alatt,addig míg 1x csak már nem kel fel.
2013. jan. 22. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szomjas. Főleg, ha meleg van a szobában. Hiába mondják, az anyatej nem szomjoltó.
2013. jan. 22. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó butaságot írt, az anyatej első része szomjoltó hatású, ezért ha a baba szomjas, akkor is cicit keres. Ha tápszeres, akkor persze valóban lehet szomjas is. De szerintem jellemzőbb ilyen korban az anyahiány, estére már nagyon sokminden történik, elfárad, ölben akar lenni, szeretetre vágyik, ez teljesen normális. Nálunk a hordozókendő erre a megoldás, van hogy már délután elő kell venni, van hogy csak fürdetés után, de ebben mindig megnyugszik és minden esténk ezzel végződik. Nem baj, ilyenkor kicsit én is kikapcsolódok, netezek, stb :)
2013. jan. 22. 23:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. kislányom tápszeres, és már szinte mindent próbáltam ilyenkor. volt hogy kivettem dajkálgattam, még magunk közé is vettem, ilyenkor látom h milyen fáradt és azt is hogy aludna, csak nem tudom miért kel fel akkor. és ilyenkor már nagyon nehezen alszik vissza, legalább 45 perc... forgatja a fejét jobbra balra, megfeszíti magát, és nagyon nehezen álomba szenderül rendszerint éjfélkor...
2013. jan. 23. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a hordozókendőt, nálunk tényleg csodát tett. MInden este ugyanez van (kisfiam anyatejes), abban megnyugszik, kb egy óra alatt elalszik, utána le tudom tenni a kiságyba és alszik a hajnali evésig. Rugalmas hordozókendőnk van, ez olyan 7-9 kilóig jó.
2013. jan. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!