Milyen orrszívót ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Még a babám születésekor vettünk pumpás orrszívót, de nem ér semmit.Olvastam, hogy van elemes orrszívó,elektromos orrszívó,orrszívó-porszívó.Párom porszívós orrszívót nagyon nem szeretné, szerinte kínzás.Megírnátok nálatok mi vált be?Köszönöm.2013. jan. 22. 20:39
11/18 anonim válasza:
Akkor én leszek a kivétel. Nekünk vízcsapra szerelhetős van. Én arra esküszöm. A csap nyitásával tudod szabályozni az erősségét. Már ez akkor is létezett, amikor még én voltam gyerek. Üvegmívesnél lehet kapni. 3-4000 körül van.
12/18 anonim válasza:
1-es vagyok, nekünk Orrszi-porszi van.
13/18 anonim válasza:
Nekem is Ariana van, az orrszi-porszitól sokkal jobb.
14/18 A kérdező kommentje:
Arianna orrszívót vettük meg végül is.Odaadtam a fiamnak ismerkedjen meg vele, aztán kipróbáltuk.Szegénykém csak ült és nézett, de nem sírt.Az apja aztán rám szólt elég lesz már :) Bár még lett volna mit kiszívni onnan.A tisztításánál gondban voltam, de remélem, aztán jól csináltam.Az orrszívás után nem kéne még orrspreyt használni, hogy megnyugtassa az orrát? Egyébként köszönöm még egyszer nektek a válaszokat:)
2013. jan. 23. 17:23
15/18 anonim válasza:
Szia! Nem kell utána orrspray, csak ha valamilyen gyógyszeres orrcseppet kap, akkor azt célszerű mindig tiszta orrba cseppenteni, mert akkor hatásos. Amúgy mi úgy használjuk, hogy 1-2 mp az egyik orrlyuk, utána a másik, és ha szükséges, akkor addig ismétlem, amíg van bent váladék. Utána elemeire szedem, és forróvízzel jól átmosom. A fejet szoktam fertőtlenítős szappannal is mosni. Minden jót!
16/18 A kérdező kommentje:
köszi :) én nem mertem leszedni a csövet
2013. jan. 23. 19:40
17/18 A kérdező kommentje:
nem szárad ki olyan hamar, mint gondoltam :(
2013. jan. 23. 19:43
18/18 anonim válasza:
1-es vagyok. Ha tele van az orra, fújd be a tengervizes orrsprayt és kb 10-15 perc múlva kezd el kiszívni, de közben többször fújj be újra. Sokat segít, hogy ha míg az egyik orrjáratot porszívózod, a másik oldalon a mutató ujjaddal finoman masszírozod az orrnyerget. Ezt fül-orr-gégész mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!