Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácsolta már valakinek ezt...

Tanácsolta már valakinek ezt az orvos?

Figyelt kérdés
2 lányom eléggé náthás, kb fél óránként szivom az orrukat, már több napja. Az orvos azt mondta, ne menjünk ki levegőzni, mert rosszabb lesz. Tényleg rosszabb lesz? Ti sem mentek ki?
2013. jan. 22. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem megyünk ki ha beteg! Annó engem sem vittek ki, bent kellett feküdnőm, mesét néztem, vagy diavetítőzött Annyu. Ágyban ettem ittam.
2013. jan. 22. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Én akkor is ki viszem legalább 10 percre az még jobban megindítja neki a váladékot és talán hamarabb kitisztul. Mondjuk annak idején nekem is bent kellett feküdnöm. A friss levegő akkor is kell egy felnőttnek is nemhogy egy babának/gyereknek.
2013. jan. 22. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindennap ki kell mennem az utcára, így magammal viszem a lányomat is. Még sosem ártott neki 10-20 perc friss levegő.

Emellett pedig átmosom neki Salvus vizzel az orrát.

Kap homeós Gripp Hell-t és 2-3 nap alatt kutya baja.

2013. jan. 22. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nem lázas, csak jót teszel vele, ha kiviszed.

Amúgy sem kell otthon nagy meleg, gyakran kell szellőztetni stb.

Ha nagyon nagy szél van, vagy szakad az eső, nyilván nem megyünk ki de egyébként igen.

2013. jan. 22. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Az egyik gyerekem, amikor beteg volt, nagyon köhögött és taknyos volt, azt gondoltam, jót tesz neki a hideg tiszta levegő. Hát nem, lementünk, még jobban elkezdett köhögni, sokkal rosszabbul lett.

A másik gyerekemre nincs ilyen hatással az idő, neki mindegy, őt ki lehet vinni.

2013. jan. 22. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
A mi gyerekorvosunk pedig pont a friss levegőt szokta javasolni, ha a gyerek láztalan. (Azaz ha van egy kis hőemelkedése, de amúgy jól van, akkor is ki lehet menni.)
2013. jan. 22. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha az orvos azt mondta, én megfogadnám a tanácsát. Ő látta a gyerekeidet, mi nem. És a válaszolók orvosa sem vizsgálta meg a lányaidat.

Egyébként szerintem alap, h. betegen nem visszük ki a gyereket. Bár én két hét szobafogság után azt hittem megőrülök itthon a gyerekkel.

2013. jan. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!