Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépet mikor lehet adni?

Tejpépet mikor lehet adni?

Figyelt kérdés

Az a kérdésem, hogy a tejpépet milyen órában adjam, olyan gondom van, hogy nem nagyon akar enni csak szopizni, semmi sem ízlik neki, pedig már 6 hónapos múlt, az első babámnál, nem volt ilyen gondom és soha nem adtam neki tejpépet, de most már, mivel neki semmi nem ízlik akkor most ezzel is megpróbálkozom,. nem tudom, hogy másnál volt úgy, hogy este az utolsó etetésnél nem volt teje, mert már többször is szenvedtem, úgy hogy egy órán keresztül szenvedtem a kisfiammal, hogy jöjjön meg a tejci, tettem egyik mellről a másikra és masszíroztam, aztán nagy nehezen megérkezett, de csak este van ez, tápszert most vettem ha esetleg megint így járnék.

Etetések ideje: reggel 6 szopi, 8,30 szopi, 10kor is szopi, mert nem akar enni, 12kot eszik egy kis főzeléket utána ismét szopi, 2kor, 4,30, 6 óra és az utolsó szopizás az 8 órakkor.

2013. jan. 21. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Elméletileg 4 hónaposkortól adható is van.A kisfiam 7 hónapos múlthéten vettem eki először.
2013. jan. 21. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Én délután szoktam adni neki uzsira, de a védőnő mondta, hogy adjam inkább vacsira, hogy eltelítse reggelig. De mivel a tápszerrel gond nélkül átalussza az éjszakát, ezért maradtunk a délutánnál. Úgyhogy szerintem bármikor adhatod, láttam már olyat ott, aki délelőtt adta, tízóraira, a lényeg, hogy max napi 2 adag javasolt...
2013. jan. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!