Erdemes sterilizalot venni? Azzal a a mellszivot is lehet sterilizalni?
Én nem vettem, nem is hiányzott. Most sem fogok.
Egyedül a cumiknak vettem sterilizálót (Pipila márka), azt nagyon szerettem, gyakran használtam.
Amúgy soha semmit nem sterilizáltam, mindent csak elmostam forró, mosogatószeres vízzel, külön erre befogott szivaccsal. A lányomnak soha semmi baja nem volt!
Egyébként a MAM-nak vannak olyan termékei, amiket már önmagukban is lehet sterilizálni. Pl. a cumisüveget.
De a cumikat is olyan dobozban adják, amik mikrós sterilizálásra alkalmasak.
Szerintem érdemes, nagyon megkönnyíti a dolgomat, nagyon szeretem. Mellszívót is azzal sterilizáltam, és a mai napig sterilizálok 9 hónapos lányomnak...
Arról nem is beszélve, hogy mikor új cumit veszek, arra rá van írva, hogy az első használat előtt percig vízben kell kifőzni, és én akkor mindig érzem a cumin a nagyon finom kis vízkövet. Persze lehet, ha nem 5 perc, csak 2, akkor nem ilyen, de nekem ez annyira nem szimpatikus :(
Nekem Aventes sterilizálóm van.Szeretem, de nem minden nap használom, csak alkalom adtán. Fejem a gyermekemnek a tejet, így igen csak igénybe van véve a fejő is, meg a cumisüveg is. Általában csak mosogatószeres szivaccsal elmosom, elöblítem, 2-3 naponta sterilizálom. Sajna a vízkő ígyis-úgyis megjelenik rajta. 2 hetente ecetes vízben ki is főzöm. Az időigényesebb, de muszáj.
Szóval ha van elég időd, ki is főzheted lábasban, de a sterilizáló szerintem igen jó találmány, még ha nem is használod minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!