Kicsit kíváncsiskodnék! Ti minden este összepakoljátok a babátok játékait?
Figyelt kérdés
Kislányom minden nap "csatateret" csinál a szobájában. Tudom, hogy másnap pár perc alatt ugyanolyan lesz, de én akkor sem bírnám ki, hogy este ne rakjak rendet. Érdekelne ki hogy van ezzel a kérdéssel. :)2013. jan. 19. 14:17
1/8 Gyönyörűséges válasza:
én is mindig összepakolok, 8 hónapos. :)
jelenleg egy doboza van és csak oda kell begyűjtenem a játékokat
2/8 anonim válasza:
Igen! Lássa, hogy a rendet kell csinálni mindig. Én erre nevelem. Egyenlőre úgy, hogy jó példát mutatok neki. Ha nagyobb lesz, akkor természetesen ő is segít.
13 hós fiú anyukája
3/8 anonim válasza:
Mi 2x rakunk rendet, ebéd előtt, és vacsora előtt. 54 nm- es a lakás, két gyerek van, és egy sereg játék. Én sem bírom ki.
4/8 anonim válasza:
Nincsen valami eszeveszett sok játéka, de ha minden elől van,akkor nem lehet közlekedni.
Én mindig is figyeltem arra, hogy ne legyen elől egyszerre minden.Tudom,ezt nehéz megvalósítani mikor pici,de mikor elővett új játékot a régit mindig elpakoltuk.
Most 2 éves és már elég jól tudja ezt magától, így soha sincs csatatér, csak az éppen aktuális autók, vagy építőkockák vagy könyvek vannak elől.
5/8 anyács válasza:
Minden este rendet rakok, utálom, ha másnap nem találom a formabedobós következő formáját :)
6/8 anonim válasza:
Naponta 2szer van nagy pakolás, plusz ha már nem játszik egy játékkal, akkor el is teszem egyből. Nagyon nem bírom a kupit.
7/8 shona válasza:
igen osszepakolunk,naponta tobbszor,este is.valamikor ugye nem pont ugyanoda es ebbol azert hetente eszrevehetobb hogy nagyobb pakolasra is szukseg van.de a lanyod is majd igy tanulja meg elobbvagy utobb,hogy:"Rend a lelke mndennek!"jo pakolaszast!
8/8 anonim válasza:
Minden este, és napközben is előfordul, mikor már nem lehet megmozdulni. Ha több darabos a játéka, addig nem fekszem le, míg mindet össze nem szedem és el nem teszem. A párom szerint mániás vagyok, az agyára megyek ezzel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!