Itatópohár, babakeksz,7gabonás valami?
Mi mindenből aventet használunk, de csőrös pohárral még nem sok mindenre jutottunk 8 hónaposan. :) AZért szerettem ezt, mert eleve ilyen cumikat használtunk mindig is (ő tápszert kapott, soha nem szoptattam), és ilyen formában csak pár kiegészítő kellett a meglévő cumihoz. :) De a MAM-os is jó, a többiről nem sokat tudok. :)
A 7 gabonás pépet, a Sinlacot és a babakekszet is eszi az én lányom, a Sinlac nem helyettesít sem kekszet, sem gabonát, mert gluténmentes.
A pépet tízóraira szokta gyümivel kapni, kekszet meg délután rágcsál általában. :)
Remélem segítettem! :)
A 7 gabonás pehely tényleg jó sűrítésre pl. gyümölcsökhöz, csak arra kell vigyázni, hogy felbontás után csak 3 hétig lehet felhasználni, olyan sokat meg nem tudom melyik baba eszik meg, de az enyém nem, úgyhogy - nálunk legalábbis - nem annyira gazdaságos.
Én szoktam neki babakekszet venni, és néha reszelek a gyümölcsébe. Régen még a kezébe mertem adni, de mostmár nem, mert sokszor félre nyeli.
Csőrös itatóból nekünk nagyon sok fajta van, nincs különösebb gondom egyikkel sem, de nem is tökéletes semelyik. Nekem egy ilyen vékony szívószálasból tanult meg a leghamarabb inni, valami olcsó Auchanos volt egér fülekkel, de azóta se láttam olyat sehol. Viszont abból kifolyt az úton a víz, pedig zárható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!