Anyatejes 10 hónapos babám már nem fog elfogadni semmien tápszert?
Szia!
Az én kisfiam is csőrös pohárbol iszik már egy jó ideje. megpróbáltam egyébként a tápszert bele tettem de így sem fogadta el. Mondjuk elég borzalmas íze lehet az anyatej után. De gondolom a hipoallergén tápszereknek egyiknek sem jó az íze. VAgy tévedek?
Keserűek sajna :(
Lehet meg fognak kövezni, de egy kis bio nádcukorral vagy kakaóval ha ízesítenéd, talán elnyomná azt a keserű ízt (az édes anyatej után nekem se kéne...)
Én ha csinálok pépet belőle (gríz, köles, stb.), akkor kicsi házi lekvárral szoktam ízesíteni.
Az a baj, hogy a kisfiam nem is akar szerintem már cicilni. Mert most éjszaka is egy picit szopizott aztán rámnéz és jol megtekeri a bimbómat. A cumi sem kell neki most valahogy , igaz 6 fog jön most egyszerre.
A lekvárt is próbáltam már a tejpépbe meg grízt is főztem pont tegnap és tápszerrel kavartam és egy pici cukrozott kakaóport is tettem bel. Nem is volt rossz íze. Hát szószerint leköpött. Még az a szerencse, hogy a sinlac-ot azt megeszi. De akartam, hogy változatosabb legyen az étrendje. Bajban vagyok vele nagyon.
Uh :(
Zabtej, rizstej esetleg? Mondjuk azzal se biztos, hogy beljebb vagytok :S
Sziasztok! Mindenkinek köszönöm a válaszát!
Ma megpróbálom még az ízesitést. Teszek bele első körben egy kis izesitett kakaóport és a csőrös poharábol megkínálom.
Pont a rízstejre gondoltam még én is. Ezt is meg akarom próbálni.
A legnagyobb bajom az, hogy éjszaka 10 körül már cicil és akkor szerintem még elég neki. Aztán kisidő mulva megint kér de akkor már nemhiszem, hogy van. Bár megnéztem jön a tej. Nemtudom, csak azt, hogy hajnalban már korog a pocak. Elég nagy baba , nem győzöm jol lakatni.
a irzstej/zabtej nem tartalmaz tápanyagot, annak nem sok értelme van ha táplálni akarod a tejjel, ha csak itatni, akkor persze igen
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!