Milyen márkájú őszi cipőt vesztek babátoknak?
hát ez jó, nem csodálom, hogy kínait veszel a gyerekednek, amilyen a stílusod, csoda, ha nem csak a lába, hanem az egész személyiségfejlődése megússza egy enyhe kisiklással a normálistól.
már ha van gyereked és nem csak itt szórakozol
Nekünk csak nike, és elefanten cipőnk van!Magamnak sem veszek szutyok kínait, és a páromnak sem!Evidens, hogy a gyerek is normálisban jár!És nem azért mert megtehetem, hanem mert nem akarom a gyerekem gyógytornára járatni 10 évesen!Nekünk azért mert 1-2 évet használható egy nike!míg a kínais 1 hónapig!Számoljatok utána ha csak 1 havonta veszel cipőt mondjuk 3000ért a kínaiba, akkor is 18000nél vagy egy évben!És szar kínaisról beszélek!Egy márkás pedig 15-25között van, de egészséges, kényelmes, és 1-2 évet használhatod!
Jobban megéri minden szempontból a drágább.Mi minimálbérből élünk, de összespórolok mindig normálisra!
A kérdező kérdezett én válaszoltam, a gyerekem nevelését meg ne merd fitogtatni, semmi közöd hozzám, nekem erre tellik, de ha van rá spórolt pénz, vegyétek azt! Nekem nincs!
Ja és nem én pontoztam!
Hát kiképzését és a talp hajlékonyságát egyebeket szem előtt tartva egy Nike se jobb mint egy másik sportcipő :((
Ha már van rá pénz, akkor stabil sarkú, jól tartó de olyan cipőt kell venni, aminek össze lehet hajtani a talpát akadály nélkül! Amiket írtak is itt, egy elephanten meg egy siesta sem olcsó!
Azért, mert Nike van ráírva és 10 ezer ft-nál kezdődik, még sajnos nem jó.:(
Egy gyógytornász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!