Terhesség után mikor jön meg először a menstruáció? Befolyásolja az, hogy van még egy pici tejem?
Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam már nem szoptatok kb 2 hónapja. De még nem jött meg a menstruációm. Lehetséges, hogy addig nem jön meg amíg van egy pici tejem? ( 1-2 csepp, és csak akkor ha nagyon megnyomom olyankor tudom belőle kinyomni.)2013. jan. 16. 17:10
1/9 anonim válasza:
Nem befolyásolja.= hónapos volt a lányom amikor megjött,19 hónapos koráig szopizott.
3/9 anonim válasza:
Nem befolyásolja :)
Nekem 9 hónap után jött meg, és utána még sokáig szoptattam.
Elvileg, onnantól, hogy nem szoptatsz: 6 héten belül illik megjönni.
4/9 anonim válasza:
De befolyásolja. Nekem elmagyarázta a nőgyógyászom, hogy onnantól kezdve, hogy már egy csepp sincs 4-6 héten belül kell megjönnie legkésőbb. Hamarabb megjöhet. Van, akinek szoptatás alatt is megjön.
5/9 anonim válasza:
a szopi abbahagyása után még akár fél évvel is csöpöghet kis tej...
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok. Nem a cseppek számán van a lényeg, hanem a szoptatás végén! (onnantól 6 héten belül)
7/9 anonim válasza:
Nem a szoptatás vége a lényeg, henam az amikor már 100%-ig elapad a tej. Nem értem, hogy aki nem tudja miért ír hülyeséget. Én 2 hónapja jártam többször dokihoz emiatt, mert el akartam kezdeni szedni a fogamzásgátlót, de nem jött meg, pedig már nem szoptattam 3 hónapja. Ugyanígy volt még egy csepp, ha megnyomtam a mellem. Azt mondta, hogy amikor teljesen elapad (ezek a cseppek is), onnantól számít a 6 hét, mert még ilyenkor is magas valamelyik hormon szintje (ha jól emlékszem a prolaktin). Így is történt utána. Ha nekem nem hiszed el, akkor kérdezd meg az orvosodat, de itt úgyis egy csomóan hülyeséget fognak neked írni, mert névtelenül bármit lehet.
8/9 anonim válasza:
Nekem szülés után 8 héttel jött meg! 3 hétig tudtam szoptatni!
9/9 anonim válasza:
Nekem még bőven jött tej a mellemből, amikor már mestruáltam, 4 héttel szülés után rögtön meg is jött (pech...), azóta is 28 naponta. Tej kb. a baba 8 hetes koráig jött (ill. csöpögött csak, sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!