Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felvilágosítást kérhetek?...

Felvilágosítást kérhetek? NEXT babaruhákról.

Figyelt kérdés
Mindenki ezt hordja és hol lehet venni?!milyen márka stb...
2009. aug. 29. 21:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Egy jobb turiban újszerű ruhákat tudsz venni,én is árulok ilyeneket.Megküzdök érte bálabontáskor:)),mosom,vasalom,eladom.Mindenki jól jár.

A Next egy divatos és drága márka,de tényleg jó minőségű,sztem is érdemes turiban keresni.

2009. aug. 29. 22:36
 12/20 A kérdező kommentje:
van egy-két turis polom megyek meg is nézem a márkáját
2009. aug. 29. 22:37
 13/20 A kérdező kommentje:
imádom a tescos ruhákat csak kicsi számomra a választék.Tescos is angol lehet?
2009. aug. 29. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
A cherokee és az F&F is angol, ezek nem olyan drágák, és néha egész jókat lehet kapni!
2009. aug. 29. 22:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vettem Angliában csomó Next-es rucit a kislányomnak. Előtte meg a barinőm küldte haza neki zsák szám. Imádom őket mert gyönyörűek és tartósak. Amit kinőtt azt meg nem tudom eladni mert itt nálunk sztem nem is ismerik annyira. Már iwiwre is kitettem a képeket és mégsem érdeklődtek. Itt a fórumon meg látom egy csomó anyuka ismeri és szeretné venni. Hát ez érdekes. Szóval szuper jók a Next-es rucik aki teheti vegyen a babájának. 16 hós kislány anyukája.

2009. aug. 29. 22:51
 16/20 Nikcsi ***** válasza:

Sziasztok!

En Angliaban elek es oszinten ajanlom a Next-es cuccokat. Vegyetek csak meg turiban, meg barhol mert itt az uj eleg draga. Csak peldakepp, en most rendeltem neten a hivatalos Next oldalrol, idei katalogus egy farmer kertesznadragot hozzavalo felsovel 15 fontert. Gondolom otthon a toredekeert meg lehet venni es tenyleg nem agyonhasznaltak. Ajanlanam meg az igazan elszant vadaszoknak az angol ebay oldalt, ott is rengeteg babacuccot lehet venni. Nagyon jo meg a George is azt az itteni szupermarket az Asda markaja, nekunk is sok cuccunk van toluk es sokaig jok is. A Tescos nekem annyira nem jott be, keves a valasztek.

Egyebkent a Next igen meno markanak szamit, kb. mint a Marks and Spencer. www.next.co.uk nezzetek szet is csak kivancsisagkepp.

2009. aug. 29. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
22.51-nek:a Teszen árulok gyerekruhát,megőrülnek a Nextért,néha csillagászati áron mennek el a használtak.Próbáld ott.
2009. aug. 29. 23:07
 18/20 anonim ***** válasza:
22,51-es vagyok 23,07-esnek köszönöm az infot és a Georg-os rucik is mennek ott? Mert azok is szuper jók és abból is van pár darabom. Köszi és bocsi az off-ért :)
2009. aug. 29. 23:33
 19/20 A kérdező kommentje:
baba next ruhák nekem azért tetszenek mert kedves állat figurásak, és nem felnöttes, kamaszos feliratos.
2009. aug. 29. 23:37
 20/20 anonim ***** válasza:
23.33:megint én.:)A George annyira nem menő,legfeljebb be tudják azonosítani,h angol ruha.Ami nagyon divatos,és viszik:Next,Barbie,Eperke,Dora,Bob the builder,,HSM,Rebel,a nagy sportmárkák-Nike,Adidas,Puma-,Monsoon,Playboy,Hello Kitty....ami eszembe jut így hirtelen.A George,M&S,Cherokee,Mothercare,Ladybird inkább akkor megy,ha maguk a ruhák tényleg jók,de a márka miatt nemigen veszik.
2009. aug. 30. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!