Felvilágosítást kérhetek? NEXT babaruhákról.
Egy jobb turiban újszerű ruhákat tudsz venni,én is árulok ilyeneket.Megküzdök érte bálabontáskor:)),mosom,vasalom,eladom.Mindenki jól jár.
A Next egy divatos és drága márka,de tényleg jó minőségű,sztem is érdemes turiban keresni.
Szia!
Én most vettem Angliában csomó Next-es rucit a kislányomnak. Előtte meg a barinőm küldte haza neki zsák szám. Imádom őket mert gyönyörűek és tartósak. Amit kinőtt azt meg nem tudom eladni mert itt nálunk sztem nem is ismerik annyira. Már iwiwre is kitettem a képeket és mégsem érdeklődtek. Itt a fórumon meg látom egy csomó anyuka ismeri és szeretné venni. Hát ez érdekes. Szóval szuper jók a Next-es rucik aki teheti vegyen a babájának. 16 hós kislány anyukája.
Sziasztok!
En Angliaban elek es oszinten ajanlom a Next-es cuccokat. Vegyetek csak meg turiban, meg barhol mert itt az uj eleg draga. Csak peldakepp, en most rendeltem neten a hivatalos Next oldalrol, idei katalogus egy farmer kertesznadragot hozzavalo felsovel 15 fontert. Gondolom otthon a toredekeert meg lehet venni es tenyleg nem agyonhasznaltak. Ajanlanam meg az igazan elszant vadaszoknak az angol ebay oldalt, ott is rengeteg babacuccot lehet venni. Nagyon jo meg a George is azt az itteni szupermarket az Asda markaja, nekunk is sok cuccunk van toluk es sokaig jok is. A Tescos nekem annyira nem jott be, keves a valasztek.
Egyebkent a Next igen meno markanak szamit, kb. mint a Marks and Spencer. www.next.co.uk nezzetek szet is csak kivancsisagkepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!