Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van olyankor, ha nem...

Mi van olyankor, ha nem fogadja el a krumplit?

Figyelt kérdés
6 hónapos tápszeres babámmal régóta küzdünk a hozzátáplálással. A krumplit és az almát semmilyen formában nem fogadja el. Mivel folytassam, vagy egyáltalán mivel kell pótolni a krumplit, mert mindenhol azt olvasom, hogy 1/3 részben sűrítőanyagként szolgál a többi zöldséghez?
2013. jan. 16. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Később térj rá vissza! Lehet adni répát, sütőtököt, barackot, banánt, gesztenyét, cukkinit, rizst, céklát.
2013. jan. 16. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálhatod a rizsdarát,rizspelyhet,Sinlacot,kukoricadarát,később ismét a krumplit!
2013. jan. 16. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Édesburgonya, rizs, kölespép, ezeket próbálhatod nyugodtan.

Ha esetleg még nem próbáltad, akkor süsd meg az almát sütőben, egész más lesz az állaga, mint nyersen vagy párolva, hátha.

2013. jan. 16. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, és ha tudsz akkor Gála almát vegyél, az én Fiam kezdetekben kizárólag azt ette meg. És azt is úgy, hogy kb. levet csináltam belőle, sűrű szűrőn kellett átpasszíroznom, ha egy kis darab maradt benne, már az egészet elutasította.
2013. jan. 16. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:

az én lányom a krumplit barackkal imádta.

az volt No.1 nála

2013. jan. 16. 10:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam sem eszi az almát, csak párolva, turmixolva. Próbáltam nyersen, üvegreszelőn, de úgy nem kell neki. Krumplival nekem szerencsém van, mert azt imádja, sőt, leginkább csak magába enné, de mindig csempészek bele neki valamit (alma, répa).

A múltkor hallottam, hogy krumpli helyett jó a csicsóka. Jó formán én nem is ismerem a csicsókát, nézz utána, hátha nektek beválik.

2013. jan. 16. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
rizsel is suritheted kesobb meg probald meg a krumplit ujra.az almat az enyem csak fove ette meg,nyersensoha,mostanra mar elfogadja nyersen is(8 honapos(
2013. jan. 16. 11:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért nem válaszoltam eddig, mert kísérletezgettem.

Sokszori próbálkozás után, végre megeszi a krumplit, és a gyümölcsöket rizzsel teszem tartalmasabbá.

Köszönöm szépen a jó tanácsokat.

2013. jan. 24. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szuper :)
2013. jan. 24. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!