Hogy ihatna több folyadékot?
Fiamnak igen nagy székrekedései vannak.Borzalmas.Próbálok teát,vizet adni neki,pohárból,itatópohárból,cumisüvegből,már kanalazom neki,mert egyszerűen nem hajlandó inni.Mit csinálhatnék még,hogy több folyadék jusson a szervezetébe?
8hónapos.
Keveset iszik?
Inkább gyümölcsökkel, gyümölcslével próbálkozz. Nekem a fiam volt székrekedős, nála a hipp-es sárgabarack ital segített, szinte minden esetben. Ő nem ivott keveset, mégis sokszor volt szorulása.
Tehát,gyümölcsöket szereti,eszi,minden étkezéshez adok barackot,ez nálunk alap,mert enélkül nem is tudom mi lenne.Eddig pohárból iszogatott,de nem eleget ahhoz,hogy ne legyen székrekedése.Nem tudom miért,de neki csak a gyümölcs nem elég széklet lazitásnak.Viszont a higitott gyümölcslevet kipróbálom mindenképp.
A többieknek meg,a 8 hónapos fiam értelmesebb nálatok.
Igen próbáltam azt is.De ahhoz,hogy ne legyen probléma szilvát és barackot kellene kapnia csak:(
Már minimum 4-5 féle kaját adok neki egyszerre pürésitve.Annyira próbálom válogatni mi a jó mi nem.
A hozzátáplálással meg nem haladunk emiatt.Persze nem sürgetem,de pl.amit 7 hónaposnak lehet enni,ő azokból kb.4-5 félét kapott még csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!