BABÉ baba testáplót használ valaki a babájának? Megéri megvenni?
Mi használtuk de illatra nézve elég semleges és nem tud többet mint a nagy átlag. ellenben a pumpás kis adagolóját klasszul fel tudtuk olymódon használni hogy a többi kommerszebb testápolót - flakonos - beleöntöttem.
ami nagyon jó az a nivea baby soft tégelyes . és a vitaminos gyógyszertári krém amit ők kevernek . párszáz ft.
A gabi volt az egyik legjobb amit használtunk .
fentebb is van egy újonnan kiírt kérdés onnan is csemegézhetsz . ill. amik még klasszak azok a dm sajátmárkás testápolói . sosem okoztak csalódást .
Szia, mi használjuk. Mi is kényszerűségből vettük meg, mert nyaralás alatt ilyen ekcéma szerű száraz foltokkal lett tele a baba teste, és nem volt más a gyógyszertárban, hát szívtuk a fogunkat, de megvettük. Két nap alatt tökéletesen nyomtalanul elmúltak róla a foltok, szóval szerintem megérte. Azóta is, ha bármi kis piros folt van rajta bekenjük vele, és hamar elmúlik.
De lehet, hogyha nálatok nem ennyire érzékeny a baba bőre, akkor jó másmilyen is, bár én a Gabi termékekről sok rosszat hallottam, hogy allergiát okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!