Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek melyik kislány név...

Nektek melyik kislány név tetszene jobban egy amerikai vezetéknévhez: NILLA? Vagy LÉNA?

Figyelt kérdés
Magyarországon élünk és valószínüleg fogunk is, e két név között vacilálunk nemsokára születendő Kislányunknak...

2013. jan. 15. 13:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:-) az "amerikai" nem takar semmit, csak egy amerikában használatos tömegnév...semmi xtra ott.
2013. jan. 15. 15:23
 12/18 Golan Trevize ***** válasza:

"csak egy amerikában használatos tömegnév"

Igen, ezért kérdezem, hogy milyen eredetű a vezetéknév.

Mert pl. egy O'Higgins-hez jobban illik a Nilla.

Egy Vargashoz meg mindkettő ugyanannyira illik.

De egy Schmidthez meg a Léna illik jobban.

2013. jan. 15. 15:38
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem hasonlít egyikre sem a nevünk, nem írnám le...

elméleti kérdés volt (pl. Neked melyik tetszik jobban?). Ilyen alapon sajnos csak valami Jessica vagy Mandy, Faith (ez még rímel is rá:-) stb...menne hozzá.

Azért írtam a vezetéknévről, hogy kb. mit tudna elképzelni a kedves válaszoló. Ilyen részletekig nem szerettem volna belemenni.

2013. jan. 15. 16:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a most születendőnek legyen Léna a neve és a következőnek meg Nilla :-) Csapj le erre a ritka névre, különben én adom a következő kislányomnak....aki lehet, hogy fiú lesz :-DDDD
2013. jan. 15. 16:35
 15/18 A kérdező kommentje:
:-D :-D :-D lecsapunk!
2013. jan. 15. 18:03
 16/18 anonim válasza:
6 éves húgomat Nillának hívják, nekünk tetszik, szép a csengése. :) Bár én anno próbáltam rávenni anyumat hogy inkább középső név legyen, mert nekem még a Lilien tetszik nagyon. Kár hogy így nem lett xy Nilla Lilien. :)
2014. szept. 9. 13:43
 17/18 anonim ***** válasza:
A Nillát Nullának fogják becézni, és ennek nem fog örülni.
2014. okt. 14. 07:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Végül mi lett a neve?
2014. okt. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!