Ha nappal az én ágyamban alszik, de éjszaka a sajátjában, azzal még nem kényeztetem el ugye?
Nem kényezteted el. Csak összezavarod. A babák szeretik a biztos dolgokat. Ez a hely játéknak való. Ez meg alvásnak. Ez az én ágyam, amiben alszom. Ez meg anyu-apu ágya, amiben ők alszanak. Ez a közös asztal, ahol eszünk.
Nem lesz semmi baja egyébként, ha két helyen alszik. De ha téged zavar ez a gondolat, akkor inkább aludjon a saját ágyában.
34N+2,5L
El nem kényezteted,csak megszokja az "ágyatok szagát" és olyan mintha köztetek aludna.Tehát oda szokik.
Nekem a gyerekorvos mondta ezt,legyintettem egyet,h nappal maradjon csak ott semmi baja nem lesz.
2 hét elteltével már nem aludt a kiságyba,azóta is velünk alszik éjjel-nappal.
A kiságy meg funkcionál mint porfogó.
Sokan mondják, hogy aludjon csak az ágyában, van olyan ismerősöm akinek még külön szobába is van a babája születése óta (most kb.3 hónapos).Én ezzel nem értek egyet!Én szeretem ha mellettem van, szeretem hallani ahogy szuszog, van mikor azt veszem észre hogy kinyújtja a kis kezét hogy ott vagyok e, és az megnyugtatja.
És különben is:10-15 év múlva ha kéred se fog ott aludni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!