Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az almalé nem számít egy...

Az almalé nem számít egy étkezésnek?

Figyelt kérdés
Lehet h hulyén tettem fel a kérdést. Tehát a fiamnak ma készítettem 1 egész almát, megfőztem, majd sok lével összeturmixoltam. Elvileg pépesre akartam, de több lett a lé :( Már sokmindent kapott, karácsony óta "eszeget", ugyhogy nem tartottam fontosnak még főzni bele almát, hanem beletettem cumisüvegbe és megitta 1 huzamra. Ezzel eltelítődhetett a gyomra? Csak mert 4 óránként eszik tejet és már 1 óra lesz és nem éhes:) Nem tudom, hogy mennyire lett teli a gyomra, tehát h 1kor ha kéri ha nem, megetessem-e? Végülis ez egy nagyon híg, 1 almából készült lé lett:)
2013. jan. 14. 12:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 5 hónaposan simán bevágott egy almát, de attól kb 2-2,5 óra múlva megéhezett. Tényleg, miért főzöd meg az almát? Csak kíváncsiságból kérdezem. Én csak lereszeltem, kekszet tettem bele és kanállal megette.
2013. jan. 14. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát, 4 hónaposnak valóban nem adható még banán, főleg nem egy egész.
2013. jan. 14. 13:39
 13/13 A kérdező kommentje:
reszelve nem eszi meg csak főzve, de úgy nagyon szereti. és sztem is sokkal finomabb.
2013. jan. 14. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!