Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legolcsóbb tápszer?

Moncsycsy kérdése:

Melyik a legolcsóbb tápszer?

Figyelt kérdés
sajnos nincs tejem és tápszert kell adnunk a picinek. eddig a milumil HA start optimát ettük de nagyon drága.hallottam hogy van 1000 Ft körüli de nem tudom melyik az. megirná nekem valaki? előre is köszönöm :)
2013. jan. 14. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Humana baby fitt...banános ize van és ha jól tudom akkor receptre talán 600-800 körül van az ára
2013. jan. 14. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
9 hónap alatt háziorvos felír tejet receptre ingyen.
2013. jan. 14. 10:43
 3/10 anonim ***** válasza:

A banános még biztos, hogy nem újszülöttnek való.

A dm-es elág olcsó emlékeim szerint, de ezer Ft-nál szerintem az is több. Gyerekorvosnál kéne megkérdezned. Meg ugye HA-t kap, az eleve drágább, gondolom akkor ajánlott továbbra is HA-st adni neki

2013. jan. 14. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
(nem írja fel csak úgy az anyatejet, legalábbis nálunk nem így volt. Mert egyszerűen nincs annyi leadott tej, mint amennyi összesen kéne és inkább a beteg babáknak adják)
2013. jan. 14. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Város függő,hogy felír-e.Mi babánk abszolút egészséges,nem sárgult be egyáltalán és sose fájt a hasa,mégis kapunk anyatejet és nem is keveset.Heti minimum 3 litert.És mi 90% kedvezménnyel kapjuk a tápot is,igy 2*450gramm Milumil Pepti 496ft.3hónapos múlt és azt mondták 8 hónapos korig adnak tejet,de ha épp nincs annyi,akkor a nagyobb babák kapnak keveset,mert a kicsiknek szüksége van jobban rá.
2013. jan. 14. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Milumil optima, nem a HA-s 1000 körül van 900 gr. Nekünk is a HA-s tápszert írták fel először, aztán mondtam a dokinak, hogy próbáljuk meg a simát, mert nincs allergiás a családban.

[link]

2013. jan. 14. 11:40
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.3 hónapos múlt nálunk sincs allergiás ezért szeretnék váltani.a Dm-es nem vált be fáj tőle a hasa :( pedig nem hasfájós.
2013. jan. 14. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Beba Pro 1-et irattam fel a dokinkkal, miután több drágát is kipróbáltunk, de mindtől fájt a hasa. A neten olvasgattam róla, hogy sokan dicsérik.

900 Ft egy doboz, recept nélkül 1800 Ft. Nekünk bevált, de sajna csak 6 hónapos koráig tudta felírni. :(

2013. jan. 14. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Fermentált 1000ft és 900grammos,nagyon jó tápszer
2013. jan. 14. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
4-esnek igaza van,nem írják fel csak nagyon indokolt esetben!!!
2013. jan. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!