Ki mikortól sózza/cukrozza a baba ételeit?
Figyelt kérdés
11 hós a babám, azt olvastam, hogy 1 éves koráig nem igazán kéne sózni, cukrozni, de úgy érzem, így már ízetlen neki a pép. És amúgy a cukornál mi a jobb, kristály vagy inkább porcuki? Pl. túrókrémbe? Köszi előre is!2009. aug. 29. 10:39
1/2 anonim válasza:
Én teszek egy nagyobb csipet sót minden zöldségbe, amit főzök neki, a kezdetektől. Pár csipet kristálycukrot is, pl a spenótban, salátába, mert másképp nem eszi meg, szintén a kezdetektől.
2/2 anonim válasza:
A porcukor ugyanaz, mint a kristálycukor, csak por. Én a nádmelaszos barna cukrot szeretem, mert finomabb, mint a fehér és természetesebb is. Drága, de pici kell belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!