Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikortól sózza/cukrozza a...

Ki mikortól sózza/cukrozza a baba ételeit?

Figyelt kérdés
11 hós a babám, azt olvastam, hogy 1 éves koráig nem igazán kéne sózni, cukrozni, de úgy érzem, így már ízetlen neki a pép. És amúgy a cukornál mi a jobb, kristály vagy inkább porcuki? Pl. túrókrémbe? Köszi előre is!
2009. aug. 29. 10:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én teszek egy nagyobb csipet sót minden zöldségbe, amit főzök neki, a kezdetektől. Pár csipet kristálycukrot is, pl a spenótban, salátába, mert másképp nem eszi meg, szintén a kezdetektől.
2009. aug. 29. 10:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
75%
A porcukor ugyanaz, mint a kristálycukor, csak por. Én a nádmelaszos barna cukrot szeretem, mert finomabb, mint a fehér és természetesebb is. Drága, de pici kell belőle.
2009. aug. 29. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!