Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valakinél olyan, hogy...

Volt valakinél olyan, hogy elkékült a babájának a bőre, de nem volt beteg?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
nem volt.A kekseg utalhat szivbetegsegre is.(nem vagyok orvos csak tudom)gondolom lehet mastol is en kivizsgaltatnam.
2013. jan. 13. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem kötekedés csak nem értem a kérdést. Hol van elkékülve a baba bőre?
2013. jan. 13. 14:38
 3/7 A kérdező kommentje:
A szája körül,amikor sír.
2013. jan. 13. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Most már értem! Csak akkor amikor sír?Én is szívbetegséget hallottam ha a szája körül elszürkül. Egy védőnő barátnőm, el is vitte a gyerekét egy szív ultrahangra , mert a gyereknek elkékült néha a szája. Nála nem volt baj, de én a helyedben azért a háziorvohoz elvinném, ő már többet tud mondani.
2013. jan. 13. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,amikor sír.Tud róla az orvos, 3 hónaposan kell vinni kardiológiára,most 6 hetes a babám,azt mondta nem kell hamarabb,én mégis félek...
2013. jan. 13. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Megértelek, nekem sem volna mindegy. Fel a fejjel! Minden rendben lesz! A védőnőre nem tudsz rákérdezni? Engem az enyém mindig meg tud nyugtatni.
2013. jan. 13. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babámnak is kékült a szája körül már a kórházban, szóltam az orvosnak és csináltak 1-2 vizsgálatot. Hála Istennek egészséges, nincs baj a szívével. Még utánna hetekig látszódott, amikor sírt, most 6 hónapos, de már kinőtte. :)

Remélem Veletek is minden rendben lesz!

2013. jan. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!