Turokremet adhatok 10,5 honapos babamnak? A millinek van kekszes, bananos. Ilyet mar lehet ennie?
Tejtermék 1 év után javallt.
Ilyen meg semmiképp nem adnék, akkor már inkább vennék túrót és összeturmixolnám én magam gyümölccsel.
Pontosan pont ez a termék tele van E-vel.
14 hós a babám még csak 1x kapott ilyet. Lényegében akkor is csak véletlenül vettem.
Nálunk 3 hónaposan evett a kicsi először gyerekjoghurtut,ami bevállt ezért szélesítettük a paelettát és azt mondhatom 1 éves korára szinte mindent kipróbált ilyen téren.
soha semmilyen probléma nem volt belőle,bárki bármit mond is.Sőt minél korábban megismert mást is mint a cici,annál jobban és könyebben fogadta el az új ételeket.
Ismerősi körömben azok a babák,gyerekek fújnak a tejtermékre,akik 1 éves korukig nem kaptak ilyesmit.
A 4 barátnőmből 3 kisgyerek.
Szóval én adnám a Te helyedben.
Küldd,várom a postát.Az lehet,hogy magyar vagy,de hogy b....óóóó az tuti.
Az utolsó válaszolónak is köszi.Én is igy gondolom,csak néhányan rossz szemmel nézik ha nem 1-2 éves kor után adom ezeket a dolgokat.
2. vagyok, nem is értem minek a lepontozás...
Nem azt írtam, hogy ne adj neki egyáltalán tejterméket!!
És igenis hasznos az első válasz, túró+rendes gyümölcs és az tuti finomabb (férjem szerint is) mint ezek a bolti vackok.
Sajtot, túrót, tejfölt evett a fiam már 8 hónapos korától, joghurtot csak 11 hó után, 12 hótól tejet iszik.
Csak amit nem muszáj azt ne add neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!