Álomba ringató praktikák. Valakinek tapasztalata a módszerrel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 19:51
1/2 anonim válasza:
Amikor már eléggé álmos .lerakom a helyére .kb. 10 percig forgolódik, és utána alszik is. De bejöhet mg az éneklés, de ehhez is kellően álmosnak lell lennie. zÉn mindig Halász Jutkát énekeltem bevált
2/2 shona válasza:
Halasz Judit az en hangomra meg aholtak is felkeltek en cdeztem 3es fel evesen hagyta el magatol de mar feltem nem fogja 4honapos kora ota vagy Halasz Jutka csiribiri vagy a Maszkabalra aludt. ket ev 2honapig szopott alva szoptattam a tv letakarva csak a zene szolt es ugy emlekszem mindig nagyjabol egy idoben az OO Mary keletrol fuj a szelnel tettem le ugye a cd 1ora valahany perces utana mar csak max a szomszedott halhatta,es mindig vegig aludta az ejszakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!