Mennyi idős korától nem főztetek külön a babátoknak?
Figyelt kérdés
Az enyém 9 hónapos és én még külön főzök neki. Van egy-két ismerősöm aki csak néz mikor ezt mondom. Azt mondják már simán ehetné amit mi. Eddig egyedül a húslevesből szoktam kiszedni neki a zöldségeket meg a húst. Ti babátok mikortól ette azt amit ti is?2013. jan. 11. 10:29
1/5 anonim válasza:
9-10 hónapos kora óta azt eszi, amit mi!
2/5 anonim válasza:
:).Másfél éves kor után, ha szivemre teszem a kezem...
3/5 anonim válasza:
Csak akkor add neki, amit ti is esztek, ha már nyugodt szívvel teszed. Szépen lassan kóstoltass vele mindenféle ételt. Az én fiam 1 éves, de sokszor főzök neki külön.Borzasztóan hasfájós volt, és még mindig előfordul néha. Nagyon óvatosan etetem új dolgokkal. Nem érdekel ki mit mond, hiszen nem ők virrasztanak mellette, ha nem alszik éjjel a kajától!
4/5 anonim válasza:
9 és fél hónapos a kisfiam. Most kezdek neki néha adni a miénkből, de legtöbbet külön főzök neki. Ő is csak húslevest evett még, rakott krumpliból krumplit és tojássárgáját tejföl nélkül, töltött káposzta belsejét alig fűszerezve. Mást még nem.
5/5 anonim válasza:
1.1,5 éves korátol eszi mi ebédünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!