Babaúszás 4 hónaposan?
Szia!
Mi a nagy lányommal a 4 hós otláa után 1 héttel kezdtük!Másfél évean át minden áldott szombaton voltunk!(talán 5*ha kimaradt betegségmiatt)
Nekem Ő imádta,ésén fontosnak tartottam a rendszeres "sport" beépüljön a mindennapokba,már kicsi kortólpersze játékos formában!
Mi nagyonnagyon szerettük, betölti a 4-et ésmegy majdrendes uszira!Addig lovagol!Mert azt szereti,utánaválaszthatde kettő még belefér,ha van kedve!
Akicsit is akartuk vinni, de Ő fülfájós (nema víztől) csakhajlamos és nagyon féltem!SzóvalŐ nem úszhat:(8 hós
Ezt jó hallani, hogy ennyire megszerette a lányod :) A fülfájás pedig érthető, nekünk még nincs ilyen gond, jó lenne, ha a víztől sem jönne elő.
Igazság szerint én soha nem szerettem az uszodákat, úszásoktatást, ezt szeretném nála megelőzni és persze kihasználni a még meglévő víz-szeretetet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!