Elképzelhető volna, hogy már tudatosan jelzi, ha kaka van?
Kisfiam 11 hónapos lesz és nem rég észrevettük,hogy amint kaka van a pelusban, jön és szól.
Ez véletlen lehet szerintetek,vagy már tudatosan jelzi?
Ez jelenthet bármiféle előrelépést a korai szobatisztasággal kapcsolatban?
Első babás anyuka
Persze.
Viszont hogy ettől hamarabb szobatiszta lenne, azt nem gondolnám, bár elő is fordulhat, csak nem következik egyenesen.
Egyik gyerekem igen korán kezdte. 15 hónaposan közölte, hogy "kaka". Nem akartam elhinni, de előre szólt, mert bilire tettem, és belekakilt.
Viszont 2 évesen lett szobatiszta és 3 évesen ágytiszta. Szerintem ez átlagosnak tekinthető.
Azt,hogy jelzi úgy értettem,hogy odajön és mondja,hogy "kaka".Előtte soha nem jelzett,nem zavarta,ha volt a pelusban bármi is.
Kíváncsi voltam,hogy örülhetünk-e,hogy tavasszal megpróbálkozzunk a szobatisztasággal...hát majd meglátjuk.
Köszönöm a válaszokat.
Az én kisfiam kicsit később, olyan másfél évesen kezdte jelezni, hogy kaka lesz, most tavasszal 3 éves lesz, és még mindig nem szobatiszta. :( Érdekes módon a pisilés már egészen jól megy, abból nem is nagyon szokott baleset lenni, de a kaki csak és kizárólag pelusba.
Ezzel nem lelombozni szerettelek volna, csak azért írtam, mert sajnos nem ilyen direkt az összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!