Egy 10 hónapos baba mennyi kenyeret eszik meg?
Figyelt kérdés
Ma adtam először tízóraira a babámnak májkrémes kenyeret, de kb. egy fél szelet kenyér valamivel több mint a felét ette csak meg. Elég kevésnek gondolom, mert amúgy 2 dl az adagja a pépekből, főzelékekből. Jól lakhatott ennyitől?2013. jan. 10. 15:21
1/5 anonim válasza:
Igen, bőven jól lakhatott ennyivel.
2/5 gabszem válasza:
vagy elég volt neki, vagy nem ízlett neki. Ő harapdálta, vagy darabokban adtad oda neki? Lehet csak megunta
3/5 anonim válasza:
Lehet a májkrémmel nem volt kibékülve; de az is lehet hogy elég volt neki.Azért lényegesen jobban és másképpen telít a kenyér,mint pl. egy főzelék.
Szerintem próbálkozz vajas kenyérrel,felvágottal.Ha azokból is ennyit eszik,akkor elég neki.
Kisfiam pl. nem szereti a májkrémet,viszont a vajas kenyeret 2 pofira képes tömni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy ízlett neki, mert amint lenyelte, már nyitotta is a száját és kérte a következőt. Felkockáztam és úgy adtam neki. Viszont 3-4x is ivott közben teát. Lehet hogy az eltelítette?
2013. jan. 10. 15:26
5/5 anonim válasza:
Szerintem elég, ha belegondolsz az óvodában is egy fél szelet kenyeret kapnak uzsonnára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!