Mi lehet az oka hogy a babám egyik orra mindig teli van? Lehet allergia?
Szia! Sajnos mi is ezzel a problémával küzdünk. 11 hetes Babámnél kb 3-4 hetes kora óta ezek a tünetek vannak, és olyan tehetetlennek érzem magam, mert hiáva visszük hetente a dokihoz, ő azt mondja, hogy a tüdeje tiszta és a torka sem piros. Ennek ellenére éjjel, és csak éjjel iszonyatosan szörcsög, és az egyik orrluka be van dugulva. Mi Sterimárral cseppentjük és orrszívózzuk. Most kaptam egy jótanácsot, hogy használjunk ULTRAHANGOS HIDEGPÁRÁSÍTÓT állítólag nagyon jó, és szinte kincset ér, mert egy kezdődő nátha is elmúlik a hatására. Valószínű, hogy nálatok is száraz lehet a levegő, ezért beszárad a Pici orrnyálkahártyája. Próbáld ki a párologtatást, olcsóbb megoldás: gőzölgő kamillás víz.
Jobbulást a Bébikének!!!
nekem még csak 1hónapos a babám de neki is jön az orrából váladék azt hittem náthás de azt mondta a doik h az anyatej jön vissza (oda is)
mondjuk nálunk nem olyan sok váladékról van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!