Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Keveset eszik? Nem eszik keveset?

Keveset eszik? Nem eszik keveset?

Figyelt kérdés
Kislányom 4 hónapos és nemrégen apadt el a tejem.Tápszert eszik,de csak 130-150ml-t 3 óránként.Anyatejből is ennyiket evett,akkor 2 hó-3hó között 80-110 ml-t.Szépen fejlődik,6500gr és 62 cm.4250 gr-mal és 55 cm-rel született.A doktornő azt mondta hogy minden oké,kérne többet,ha kellene neki.
2013. jan. 9. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

teljesen rendben van.

ha éhes lenne úgyis jelezné.

minden babának másak az igényei az evés felé,.és ez napról napra változhat akár többet is ehet,akár kevesebbet.

mi se eszünk mindig ugyanúgy..

2013. jan. 9. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 4 hós, és 90 ml eszik 2-2,5 óránként. Amíg hízik rendesen nem lesz gond. A kislányom is ennyiket evett, és gyönyörű 4 éves lett belőle. 19kg. Ne aggódj, annyit eszik amennyire szüksége van. :) :) :)
2013. jan. 9. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia...teljesen jól eszik a babád..az én lányom 4 hónaposan max 100ml-t evett napi 5x. Mivel szépen fejlődött nem foglalkoztam vele. Én lányom 4030g-al született és max 500g-ot hízott havonta. A gyerekorvos megnyugtatott, hogy teljesen jó ez a hízási ütem, mert a nagy súllyal született babák nem híznak 1kg-at.:) Most 10 hónapos a lánykám és kereken 9kg. Formás kis baba ...Szóval ne aggódj:) Jó babázást.
2013. jan. 9. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!