Keveset eszik? Nem eszik keveset?
Figyelt kérdés
Kislányom 4 hónapos és nemrégen apadt el a tejem.Tápszert eszik,de csak 130-150ml-t 3 óránként.Anyatejből is ennyiket evett,akkor 2 hó-3hó között 80-110 ml-t.Szépen fejlődik,6500gr és 62 cm.4250 gr-mal és 55 cm-rel született.A doktornő azt mondta hogy minden oké,kérne többet,ha kellene neki.2013. jan. 9. 13:51
1/3 anonim válasza:
teljesen rendben van.
ha éhes lenne úgyis jelezné.
minden babának másak az igényei az evés felé,.és ez napról napra változhat akár többet is ehet,akár kevesebbet.
mi se eszünk mindig ugyanúgy..
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is 4 hós, és 90 ml eszik 2-2,5 óránként. Amíg hízik rendesen nem lesz gond. A kislányom is ennyiket evett, és gyönyörű 4 éves lett belőle. 19kg. Ne aggódj, annyit eszik amennyire szüksége van. :) :) :)
3/3 anonim válasza:
Szia...teljesen jól eszik a babád..az én lányom 4 hónaposan max 100ml-t evett napi 5x. Mivel szépen fejlődött nem foglalkoztam vele. Én lányom 4030g-al született és max 500g-ot hízott havonta. A gyerekorvos megnyugtatott, hogy teljesen jó ez a hízási ütem, mert a nagy súllyal született babák nem híznak 1kg-at.:) Most 10 hónapos a lánykám és kereken 9kg. Formás kis baba ...Szóval ne aggódj:) Jó babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!