Ti mivel itatjátok 1év körüli babátokat?
Mit szeret, mit fogad el? Én most kicsit tanácstalan vagyok, vizet nem issza meg magában, az instant teát igen- de az nem olyan jó megoldás- túl édes, nem? a sima filteres gyerektea adtható? adtam bio, cukor meg tartósítószermentes almalét neki, amit felvizeztem ásványvízzel, azt szerette, de attól meg megy a hasa.
Nem is tudom, mi lenne a jó megoldás? 11hónapos.
Az enyém sem szereti a vizet, mióta a nagyi gyümölcslét adott neki :(
Én azóta vizezett baba gyümölcslevet, meg filteres gyerekteát adok neki, cukor nélkül. Megissza. A Hipp-nek vannak bio italai is, hozzáadott cukor nélkül.
13 hós a fiam,ő sem nagy víz ivó...
Instant teát iszik,de nagyon felvizezve már,úgyhogy granulátum már nem sok van benne,de így is nagy kedvenc csak próbálom már leszoktatni róla.
Néha napján a gyümölcslét is elfogadja.
A filteres teát nem szereti.
Teát, vizet, őszilevet, szederlevet, narancslevet, mindent megisznak.
A gyümölcslevek vagy frissen facsartak, vagy mi tettük el.
Teából mostanában Pickwick gyerekteát kapnak, időnként Naturlandos hársfateát vagy natúr Rooibos teát. A teába semmi cukrot nem szoktunk tenni, kezdetektől így szokták meg.
Köszönöm a tanácsokat!
Ma főztem filteres babateát neki, és abba egy leheletnyi instantot tettem - kicsit édesíteni meg ízesíteni, és az bejött neki!! :))
Én is a 100% almalével itattam többször, fele almalé-fele víz, de mára már bebizonyosodtt, hogy attól megy a hasa. :( Pedig a 125ml-es aventes cumisüvegből 2perc alatt legurította a drágám az almalevet- izlett neki, de már nem adok neki- ez a filteres tea-kis instanttal- tényleg csak egy kicsivel- most eléggé bejött neki! :))
Köszi mégegyszer, jó babázást kivánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!