Melyik Dm-s pelenkát érdemes megvenni? Azt halottam, hogy v. melyik nagyon nejlonos.
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 17:49
11/18 anonim válasza:
Én is a nagy dobozost veszem. Az nagyon jó nekünk csak az bírja az estéket. Amire te gondolsz az a baby soft, na az nejlonos és tényleg rossz.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. aug. 28. 15:00
13/18 anonim válasza:
Mi Huggiest használtunk, kisfiam van. Nekünk ez vált be és az is a legolcsóbb a városban. Nem értem a DM-st miért dícsérik olyan sokan (mármint az árát) amikor drágább mint más pelusok. Egy zalaegerszegi anyuka
14/18 A kérdező kommentje:
Mi is Huggiest használunk, szeretem is, csak nappalra v.mi olcsóbbat szeretnék kipróbálni.
2009. aug. 30. 09:36
15/18 anonim válasza:
azért, mert sokkal nagyobb a kiszerelése. amúgy nem drágább, most akciós huggies 72 db 14 euro, 84 darab dmes 13. szóval olcsóbb. mi sokáig használtuk, jó volt, bár most már huggiest használunk, mert már csak az válik be.
16/18 anonim válasza:
Én a Pampers-t használom, én is Dm-es kuponnal. Így annyira jön ki, mint a lila tescos, és sokkal jobb.
A Huggies nem jött be nekünk, igaz az olcsóbb classic, vagy milyet vettem, de borzasztó volt. Kifolyt mindenfelé. Ha nagyon kell a pelus, és nincs pénzem, a babylove-ost veszem, közepes minőségű, baj nincs vele, de jobb is lehetne.
17/18 anonim válasza:
kisfiam van,Babylove,vagy Alana,szerintem mindkettö nagyon jó,az Alana környezetbarát ráadásul.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. aug. 30. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!