Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Libero pelenkát használó anyukák?

Libero pelenkát használó anyukák?

Figyelt kérdés
Most 5-ös méretű liberót használunk. Kisfiam 11,8 kg. Mikor váltsak 6-os méretre, mert az 12 kg-tól van. Sokkal nagyobb mint az ötös. Azért gondoltam, hogy nagyobbat veszek, mert éppen, hogy körbeér rajta, de kifolyni még nem folyt ki belőle soha semmi, de lehet, hogy a nagyobb kényelmesebb lenne neki? De azt se akarom, hogy óriási legyen rá.
2013. jan. 7. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Az 5os sokaog jo, ugy emlekszem. Fiam lassan 13 kg, de meg kenyelmesen az 5ost hasznaljuk, egyelore nem akarok valtani, sot, addigra remelem mar bilizni fog:) Regebben mikor tul hamar valtottam, tenyleg kifolyt a pisi a pelusbol.
2013. jan. 7. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már megvenném a nagyobbat, szerintem nem lesz rá óriási, főleg, hogy jól meg lehet húzni a tépőzárját.
2013. jan. 7. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányom is több mint 12kg és még 5-öset hordja,pedig combos baba.

Kipróbáltuk a 6-ost is,de kifolyt a pisi,akármennyire összehúztam a tépőzárral,egyszerűen még nagy.Szerintem még nálatok is maradhat az 5-ös.

2013. jan. 7. 11:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 7. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!