Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom mit csináljak az 1...

Cukorbaba kérdése:

Nem tudom mit csináljak az 1 hónapos kisfiammal nagyon aluszékony és nem is tudom mindig felkelteni ha alszik még enni se kér?

Figyelt kérdés
Amúgy nagyon erős baba,ha fent van akkor se sír figyelget minden érdekli a fejét is szinte csak magától tartja olyan kis ügyes.
2013. jan. 6. 23:18
 1/3 Mara Acoma ***** válasza:
Hagyd nyugodtan aludni, majd ha éhes felébred. Nem kell szó szerint betartani, amit a szakkönyvek írnak :) Pár hónap múlva már nem lesz ilyen jó dolgod, ha majd jön a foga. Örülj neki, hogy jó alvókája van és Te is ki tudod pihenni magad. Ebben a korban szinte mindig csak esznek meg alszanak.
2013. jan. 6. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem sárga mèg? Eszik napi 5x minimum?
2013. jan. 7. 06:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem sárga a kórházba se volt az,és eszik 5x csak változó a mennyiség valamikor több valamikor kevesebb ml-t eszik egyszerre.
2013. jan. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!