Gracco quattro delux babakocsinak a mozeskosaraban mennyire fer el a baba? Es ha nagyobbacska lesz, akkor mennyire jo ha csak ledontom a tamlat es ugy teszem bele a babat mozes nelkul?
én ilyen kocsit vettem, most 2 hónapos a kisfiam, de már most látszik hogy a mózest hamarosan kinövi. Kb egy, másfél hónap, attól függ milyen ütemben növekszik. Most 58 centi hosszú a gyerek.
A kocsit nagyon imádom, könnyű tolni, praktikus, nem bántam meg hogy ilyet vettem. Ha kinövi, akkor én azt fogom csinálni hogy vízszintesre döntöm a támlát, és egy plusz pokróccal kibélelem és úgy teszem bele. Nekem inkább azért fog hiányozni a mózes mert lakáson belül is ebben van ha épp nem alszik, elég sokat, van hogy a konyhapultra teszem fel amíg főzök, van hogy a kanapén van mellettem ebben, kénytelen leszek venni erre a célra egy másik, nagyobb mózest mert amíg nem ül stabilan addig az autós hordozóba nem tenném, az meg még jópár hónap.
De azért nem rossz ez a kocsi, használtan vettem 35-ért, most is megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!